З скількох років можна полювати?

Статус
Закрита.

Bariboy

Мисливець
Вступити можна,але мисливську зброю Вы зможете придбати лише після настання 21 року-гладкоствольну і 25 років нарізну. Враховуючи, що передача зброї іншим особам заборонена, то звідси слідує, що полювати Ви зможете лише придбавши власну зброю-тобто після 21 року.
 

TOZ-34ER

ветеран форуму
надійна команда
Ходити на полювання можеш з любого віку. Мисливце можна стати з 18 річого віку. А дозвіл на зброю отримати в 21 рік. Потрібно почнати ходити на полювання спочатку без зброї років 3. А тоді вже купувати.
 

Одинокий Вовк

ветеран форуму
надійна команда
В результаті виходить парадокс: прийшла людина з армії в 20 років, цілий рік служив з АК або карабіном, і ще чекати один рік, щоб придбати зброю.
Хоч би для служак зробили виключення.
 

andruha1011

Новачок
Походи посмотри в дальнейшем будет только польза, ну и посмотришь твое или нет. Если ляжет на душ-жди! Сам еще школьником каждую охоту с отцом выезжал. Только время пришло, на следующий день поехал к разрешителю.
 

Геньо

Мисливець
З нами, в бригаді,ходять два 15 та 16 річні хлопці-мисливці!!!Вчаться полюванню!!!Мають,такі собі дитячі мисливські квитки,кожного року сплачували членські внески по 20 грн кожен!!!
 

Bogdan96

Новачок
да...вже навіть лайку купив собі) буду літом теж її документи робити.
 
Статус
Закрита.
Зверху