Иж 27-1с, 12/70.1977рв.

Статус
Закрита.

hantersvirid

Мисливець
Продаю иж 27-1с, калібр 12, 1977 р.в. Стан дуже добрий, вороніння не потерте, дерево рідне без тріщин, заводський горіх, покритий маслом. Стволи 72,5 с. , зеркало, без будь-яких вздуттів, коцок, звуження верхнього чок, нижнього - напівчок, екстрактор. Один спусковий гачок, переключення черговості стволів, автоматичний запобіжник. Рушниця мало стріляна близько 200 пострілів, ніяких шатів, прогарів, експортний варіант. Ціна 25 тис. грн.
тел 0952460104
 

Вкладення

PinchukMP

ветеран форуму
надійна команда
і номер унікальний два нулі і тризначні цифри.
Я звісно ж вибачаюсь,а номер вже теж на ціну впливає??? І ще,кручені гвинти , затерта насічка і тріщіна на цівці це повашому
стан бездоганний
 

hantersvirid

Мисливець
О Бендеру відповідали "Кому и кобыла невеста" бо бездоганний стан в моєму розумінні інший ніж у Вашому.
Болти відкручував я сам для змазування з середини. Естети які думають що рушниця з 1977 року може працювати без змазування помиляються. Тим паче, технологічно розбирання иж 27 проводиться без задіяння внутрішніх вузлів. Зовні достанньо відкрутити болт на скобі і два на тильнику. Це не розбирання ТОЗ 34.
 

hantersvirid

Мисливець
Відносно номера хочу пояснити, можливо я помиляюсь, але такий номер говорить про випуск саме першої партії в перші дні. Це для мого розуміння є гарантією якості і початку процесу. Тай при закриванні замків вона дуже підігнана. Я бачив багато ижів пізніших випусків, навіть експортних, на них я не побачив такої якості підгонки та обробки.
Ще раз хочу доповнити, що рушниця не лежала з нею полювали і досить результативно, тому закономірно є сліди експлуатації.
 

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник
Тай при закриванні замків вона дуже підігнана. Я бачив багато ижів пізніших випусків, навіть експортних, на них я не побачив такої якості підгонки та обробки.
Подержите в руках Ата Армс СП, вот там подгонка какой на ИЖе никогда небудет! ИМХО
"Кому и кобыла невеста"
100%
Болти відкручував я сам
Вы хотите продать за приличную сумму, а 300 гривен пожалели специалисту на смазку ружья, не Ваше - это "крутить ружья", Ваше продавать товар, у Вас хорошо получается ИМХО.
 

kef

Зброяр
У розділі форуму -(Продам рушницю) існують правила обов,язкові для всіх.,я лише нагадав., і ніякого злого умислу в мене не було.
 

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник

hantersvirid

Мисливець
Дякую за розуіння. Згідний на рахунок однакового рангу Браунинга, Бенеллі, Беретти та інші , - достойна зброя.
Будучи не зовсім обізнаним я розпочинав полювання з ремінгтон 870, так, з коротким стволом, циліндром дуже надійна і винослива і нічого в ній ексклюзивного немає. Хоча це не мішало мені добувати в основному качку на рівні з іншими. ПОтім бачив, пробував, експереентував з патронами і на сьогодні, володію зброєю різних систем.
 

vadymmm

Слідопит
В темі про турків кричать що турки це г...но а справжні мисливці ходять з Іж 27 або тоз 34, а тут уже кажуть що турок краще зроблено за Іж!!! Тому 100% правильно написано що для когось і "кобила наречена". Чому в тему для турків лізуть фанати ІЖ а в тему про Іж лізуть фанати турків та італьянців??? Висновок такий хто хоче турка беріть АТА, а хто за Іж ось Вам варіант якого хрен найдеш по оголошенях, а всіх інших можна заткнути відповідю з брендом Бенеллі, Берета, Браунінг.
 

lektor

Мисливець
Ружье не 1977 года. Самое раннее конец 1985. Конец спусковой скобы уже круглый, если боковые поверхности ствольной муфты фрезерованы полукругом, на фото не вижу, то это уже 86.
 

hantersvirid

Мисливець
Звідкілля такі судження. По всіх таблицях маркування иж 27-1с буква Х перед номером, якщо не помиляюсь, означає початок 70-х років або 1977. Оскільки випуск рушниць иж 27 з 1 спусковим гачком розпочався по різних джерелах в 1976 чи 1977 роках, то на початку 70 воно випущене бути не могло, - залишається 1977 рік. Хоча версія з 85 - 86 роком мені подобається.
 
Останнє редагування:

hantersvirid

Мисливець
Хоча я можу помилятись. В крайньому разі так зареєстровано в дозвільній у мене нажаль паспорт не зберігся. Хоча по таблиці буква Х повторюється і в 1982 році, але ніяк не 85-86.
 

lektor

Мисливець
Хоча я можу помилятись. В крайньому разі так зареєстровано в дозвільній у мене нажаль паспорт не зберігся. Хоча по таблиці буква Х повторюється і в 1982 році, але ніяк не 85-86.
Виконання вашої рушниці не раніще 1985 року. А те що пишуть наші дозвільники, не сприймайте.
 
Останнє редагування:

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Попереджаю топікстартера,що в нас не кантор,а тому продовжуйте торги в тій валюті в якій їх почали!!Бо скоро перейдете на ієни.
 
Статус
Закрита.
Зверху