Как выбрать первое ружье, второе и т.д., секреты и конечно же обсуждение цены

ATIS

Снайпер
Так і макаронники не особо північний народ, але їхньою зброєю користуються. Нііі, тут чукча щось знає:D:D:D
 

ATIS

Снайпер
Чукча просто не думає що шкода по болоті тягати рушницю за 2000 у.е. , а йому тра щоб рушниця не підвела бо до домівки часом не одна сотня кілометрів;) ІМХО.
 

Сергийко

Слідопит
В свій час і у наших мисливців була та сама зброя і судячи за відгуками турки почали активно з'являтись в обігу з кінця 13го року.За такої державної економіки це порошковопластмассове пухкало буде тільки набирати оберти,зрештою ця тенденція і зараз прогресує активними темпами.Так що можна готуватись до того,що турки за кількістю вироблених і проданих тільки в Україні рушниць переплюне такого лідера з вироблееих і проданих рушниць,як ІЖ27.Думаю ,що вже ніхто і не здивується такому розкладу подій і ціноутворенню.А з часом бушного турка можна буде купити ще за значно меншу сумму,тоді точно про продаж свого старенького ІЖа можна буде тільки мріяти,бо всеж таки хтось купить Бєню і таки схоче продати своє стареньке,бо воно кожні три роки просить хліба на продовженея дозволу та й стоятиме без діла.
 

ATIS

Снайпер
Воно то так, але щось б/у турки поки що не дуже продаються.
 

Mykola STARyy

Снайпер
бо всеж таки хтось купить Бєню і таки схоче продати своє стареньке,бо воно кожні три роки просить хліба на продовженея дозволу та й стоятиме без діла
А що, на Беню і ІЖа введуть окремі дозволи?
Ви не любите порівнянь, але подумайте про Даді, Ґрейд Вол (китайські позашляховики)
дешеві як кашкіт грушок, але багато хто їх купує? Навіть Нива в тих же роках дорожча.
https://auto.ria.com/auto_great_wall_pegasus_19834936.html
Практично Лендкрузер за 4500

А вам якісь Террано в голові...
До речі, зустрічався мені тут на форумі один любитель турків, писав
хотя до сих пор хочу ТОЗ-34,
ви не знайомі з ним?o_O
 

Сергийко

Слідопит
Отож бо,що ціну не скідають.А тоз хочу,аби було.Зрештою,він то і конче необхідний,просто цікава цяцька.
 

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Продлить разрешееие стоит 9грн?Еще не продлевал,не знаю.
Нет. Перерегистрация ружья стоит определенных денег, есть соответствующие темы. Но если у владельца не одно ружье, а например целых два, то к общей сумме нужно приплюсовать 9 грн, если три - то 18 грн и так далее.
Это к тому, что содержать много ружей не намного дороже, чем одно :)
 

Сергийко

Слідопит
Да всё равно гемор.Уже сколько толкуют про отмену этих "продлевалок",про законный оборот короткостволов и прочее.Ответ один,что все желающие это быдло,не готовое владеть,да и не на часи.Ну не хотят легализировать оборот,люди будут покупать левые стволы,что собственно и делают.С таким хош бракош,хош депудлатов отсреливай-хрен найдут,хрен докажут.
 

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Не совсем понятные ассоциации. Вы подняли тему о том, что иметь несколько ружей - это дорого и хлопотно. Я вам указал точную цифру в гривнах, на сколько это "дороже и хлопотнее". А про левые стволы и отстрелы неугодных - это точно не стоит обсуждать на страницах форума. Да и вообще - это не темы разговоров у порядочных охотников :)
 

Mykola STARyy

Снайпер
А тоз хочу,аби було.Зрештою,він то і конче необхідний,просто цікава цяцька.
А за 2 тижні до того як захотіти ТОЗ, ви криком кричали
ЕСЛИ КТО БЕРЁТ ВПЕРВЫЕ РУЖЬЁ НЕ БУДУЧИ НИКАКИМ БОКОМ К ОХОТЕ,ИЛИ ЭТО НЕ ОТЦОВСКИЙ ПОДАРОК,ТО НЕФИГ БРАТЬ ЛЮБОЕ Б/У,ДАЖЕ ЕСЛИ ВЧЕРА КУПЛЕНОЕ.ТОЛЬКО НУЛЬЦ!!!
Десь нульцові ТОЗи продають? SS.ua не пропонувати! Там нові 77р з сипком.:(
Отож бо,що ціну не скідають.
Так от в чому причина!!! А всякі неуки пишуть "Попит породжує пропозицію", от дєрєвня!
Сергійку, будьте обережні, розтаскають вас на цитати, потім хрен авторські права відстоїте. Дивіться Гоцман з Фімою Полужидом скільки переглядів в Ютубі збирають.
Записуйте, Сергійку, вєрняк бабло між пальці тече.:p:p:p:p
 

Сергийко

Слідопит
Внимательно читайте :Первое ружье новое,если ещё не охотник или не подарок,а потом уже что душа хочет. У меня хотелка тоз,но это только хотелка.Это как желание до чужих баб.,но без женитьбы.И я не про левые ружья,а про необходимость каждые три года собирать справки,как будто нет общей компютерной базы.Я когдато после смерти отца тоже вот ходил и сдавал в дозвильную его зброю,тогда не было к ней никакого интереса и желания,хотя,что сделано,то сделано.
 

Сергийко

Слідопит
Да,за цену и цитаты.Кто захочет быстро продать,цену скинет.Турки нарисоввли на Таргет 300 долларов,вот и берут его,а не иж.А иначе с чего это столько вопросов про турков и отзывов на всех форумах.А дальше и по 200 могут пррдавать,тогда и еа бу цена упадет,но ид и тоз как стоили,так и будут стоить,как жигуляки,вон на авториа шестёрки и по 5 тыс. Висят,только не берут.
 

kef

Зброяр
Я так розумію,що Жигулі прирівнюються до "Іжів",.А турецьку рушницю "Таргет" ,до якої марки авто прирівняти?
 
Зверху