Как переслать ружье за приделы района (области)? Законно.

Статус
Закрита.

Ci4kar

Новачок
Уважаемые Господа, мой вопрос прост. Но решить я его не могу! В настоящее время.
Есть подходящее мне ружье за приделами моего района (обл), Например Запорожской.
Какие есть возможности переправить его, Законно, в район Бурштын Ив-Франковской обл. с переоформлением, без моего присутствия в Запорожской обл..
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Твоя присутність не обов"язкова.Висилаєш свій дозвіл на покупку зброї власнику вибраної тобою рушниці,а там власник пише заяву про зняття зброї з обліку з вказанням твого місця проживання і корінець з відміткою дозвільної висилає тобі.Ти з корінцем ідеш в дозвільну і маєш щастя!
 

Admin

Administrator
Команда форуму
Есть подраздел - Задать вопрос адвокату.
Напишите в том подразделе вопрос и ,если для большинства проголосовавших он будет интересным, актуальным - получите квалифицированный ответ.
 

Сыч.

Слідопит
Ci4kar;944 сказав(ла):
Ще питання, а рушницю посилькой? Чи курером?
Дякую!
Скажу честно, переслать и оформить разрешение-возможно, но за ружьём прийдёться ехать лично, т.к. боеприпасы и оружие пересылать какой либо почтой, либо другими средствами доставки-запрещено. Прежде всего службы пересылки откажутся.
 

Ci4kar

Новачок
Задал вопрос Адвокату. Кто поддерживает вопрос, поддержите голосованием в разделе "Задать вопрос Адвокату" Тема "Как переслать ружье." Спасибо!
 

Dersu

Новачок
Админ не допускает такой мысли,что среди желающих пообщаться на страницах сего уважаемого сайта,могут быть адвокаты такие же,а возможно и получше?
 

Admin

Administrator
Команда форуму
Dersu;3108 сказав(ла):
Админ не допускает такой мысли,что среди желающих пообщаться на страницах сего уважаемого сайта,могут быть адвокаты такие же,а возможно и получше?
Админ допускает такую мысль. Поэтому если есть среди нас адвокат - он может дать свой вариант ответа в этой теме, но только на своём фирменном бланке и с подписью ( скан ответа). Я двумя руками ЗА. А мы потом сравним ответы и обсудим.
 

Ci4kar

Новачок
http://stamet.org/hunting/laws/laws_16.html
"Про порядок придбання, перевезення, зберігання, носіння, обліку і використання службової цивілної зброї і боєприпасів, що перебувають но озброєнні працівниквів системи федеральної служби лісового господарства Росії (РОСЛЕСХОЗ)"
3
Порядок транспортування зброї і боєприпасів

3.1. Транспортування вогнепальної зброї і боєприпасів до нього, що належать лісгоспам (управлінням лісами) повітряним, залізничним, водним і автомобільним транспортом здійснюється по дозволах органів внутрішніх справ. У тихий випадках, коли таке транспортування робиться в межах одного міста, району, дозвіл органів внутрішніх справ не потрібно.

3.2. Партії вогнепальної зброї (5 і більше одиниць зброї) і боєприпасів (400 і більше одиниць боєприпасів) до нього при транспортуванні залізничним, водним і автомобільним транспортом упродовж усього шляху повинні супроводжуватися охороною в кількості не менше 2 чоловік, озброєних вогнепальною зброєю. Транспортування партії вогнепальної зброї і боєприпасів до нього без охорони категорично забороняється.

Зброя і боєприпаси мають бути упакована в пристосовану для їх перевезення тару, яка опечатується або опломбировывается.

3.3. Кількість що перевозяться ручною поклажею по залізницях і водних шляхах сполучення боєприпасів, пороху не повинне перевищувати наступної вага:

а) патронів до вогнепальної зброї усіх калібрів, бездимного пороху і виробів з нього - 10 кг

б) димного пороху і виробів з нього - 5 кг

У дозволі на транспортування ручною поклажею вказується тільки нетто вантажу (металеві гільзи, ящики і тому подібне у вагу не входять).

3.4. Транспортування партій вогнепальної зброї і боєприпасів до нього повітряним транспортом здійснюється по дозволу органів внутрішніх справ з відома перевізника.

Зброя повітряним транспортом перевозитися тільки у вантажних, багажних відсіках, упаковане в жорстку упаковку, що замикається і пломбовану. Охорона здає упаковану зброю перевізникові в пункті відправлення і приймає його в пункті призначення. Збереження вантажу при перевезенні повітряним транспортом відповідно до законодавства забезпечує перевізник.

3.5. Дозвіл на транспортування видається на рядків до трьох місяців органами внутрішніх справ, на території яких знаходиться лісгосп (управління лісами), що перевозити зброю і боєприпаси.

3.6. Дозволи на транспортування вогнепальної зброї і боєприпасів видаються на підставі письмового клопотання керівника лісгоспу (управління лісами), в якому вказуються,:

найменування, кількість вантажу, що перевозитися, вид транспорту, маршрут, початковий і кінцевий пункти транспортування, а також прізвища, ініціали, серії і номери паспортів, домашні адреси осіб, відповідальних за перевезення і охорону вантажу в дорозі дотримання, вид озброєння охорони.

У клопотанні вказується вид, модель, калібр зброї, що перевозитися.

3.7. Вогнепальна зброя при транспортуванні має бути в розрядженому стані і упаковане окремо від боєприпасів.

3.8. Забороняється пересилка зброї і боєприпасів поштою.
 

Ci4kar

Новачок
http://stamet.org/hunting/laws/laws_3.html
Правила перевезення зброї (особистий автомобіль, метро, літак)

Відповідно до ст. 25 Федерального закону "Про зброю" правила перевезення зброї, що належить громадянам, визначаються Урядом Російської Федерації, а саме постановою № 814 від 21.07.98 р.

Транспортування зброї громадянами Російської Федерації по території Російської Федерації здійснюється в чохлах, кобурах і спеціальних футлярах на підставі дозволів органів внутрішніх справ на зберігання або зберігання і носіння відповідних видів, типів і моделей зброї або ліцензій на їх придбання, колекціонування або експонування.

Якщо загальна кількість зброї, що перевозитися, перевищує 5 одиниць, а патронів 400 штук, то в цьому випадку порядок дещо ускладнюється. Зокрема вимагається забезпечити супровід зброї в дорозі дотримання охороною в кількості не менш 2-х чоловік, озброєних вогнепальною зброєю, погоджувати з органами внутрішніх справ по місцю обліку зброї і патронів маршрут руху і вид транспорту.

При перевезенні зброї і патронів ручною поклажею або багажем служби авіаційної безпеки авіапідприємств спільно з лінійними органами внутрішніх справ проводять догляд пасажирів і приймають на відповідальне зберігання від власника на період польоту що знаходяться у нього зброя і патрони.
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Так в Америці в законах штату Іллінойс ще кращі закони!При чому тут Росія?
 

Ci4kar

Новачок
Арго;941 сказав(ла):
Твоя присутність не обов"язкова.Висилаєш свій дозвіл на покупку зброї власнику вибраної тобою рушниці,а там власник пише заяву про зняття зброї з обліку з вказанням твого місця проживання і корінець з відміткою дозвільної висилає тобі.Ти з корінцем ідеш в дозвільну і маєш щастя!
Арго;4503 сказав(ла):
Так в Америці в законах штату Іллінойс ще кращі закони!При чому тут Росія?
А Ти найди Українські Закони, то напиши! Питання легко задавати.
 
Статус
Закрита.
Зверху