Кидала Аист ( он же Бакинец, он же Вальдшнеп ) на форуме

Статус
Закрита.

Metis

Мисливець
Доброго вечора! Зробив проплату 16.03 за 30 кг кожного разу коли звязувався з ним то світла нема, то не встигаю, а потім читаю що я не один телефоную, а там куку телефон вимкнений. Зачекати не проблема проблема скильки чекати!!!!!
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Зачекати не проблема проблема скильки чекати!!
бувають проблеми у всіх, різні життєві ситуації, зараз буде легше. тема закрита нових замовлень немає - виконає всі, що записані в зошиті, розрулить питання з Адміном, я своє замовлення перечекав 4 неділі, але якість товару того вартувала.
 

WEGA

Мисливець
брав у нього 20кг, дріб супер, як і було обговорено що товар відправить через місяць так і сталось...ще й кіло накинув безкоштовно, ото сміху було на новій почті коли дівчинина, що там працює захотіла ногою подвинути мою посилку і ледве не впала ))) а там все влазить у дві півторашки....
 

Буня

Новачок
Я в теме "ДРОБЬ"абонента АИСТ договорился о покупке дроби №1 = 4 кг ; №5 =4 кг...
Деньги 400 грн отправил 14.03.2015 в 09:45:24 . Ждал посылку ,ПРОШЛО ДВА МЕСЯЦА А ДРОБИ ВСЕ НЕТ.....
Так это КИДАЛОВО... Его телефон не отвечает...(0983993373 ЮРА)
по какой то причине эта тема закрыта ........
 

HANTER68

Мисливець
хлопці ша! говорив щойно з Аістом - він же Юра. все в нормі, тему його закрили як комерційну, а його забанили, він уже читав цю тему як відвідувач та одразу набрав мене, щоб я пояснив ситуацію, всім все відправить як записано в зошиті, всі замовлення виконає, просто не встигає сам лити та сам відправляти, передоплата була потрібна для придбання великого об"єму свинцю та сурми. прохання від Юрія трохи почекати - дріб буде!
Это все слова Юра, которым веры нет. Почему он читал тему как гость, а не зашел под своим ником и ничего не пояснил? Как говорят, рыло в пуху.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Почему он читал тему как гость, а не зашел под своим ником
Забанили! не може він зайти зі свого профілю.
Его телефон не отвечает...(0983993373 ЮРА)
через день-два буде в мережі! дзвоніть після 19.00.
 

INTER

ветеран форуму
надійна команда

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Як завжди співчуваю Вам друзі але вкотре повторююсь. Безплатний сир тільки в мишоловці! Чому Ви не думаєте причому взагалі не думаєте !!! Чому не враховуєте людський фактор, передаєте незнайомі людині сумму в 1500 тисячі а потім шукаєте вітру в полі? Скільки я вже писав скільки говорив все марно. Якщо Ви вже такі безпечні і передаєте гроші незнайомій людині удосужтеся хоча б взяти якісь її дані, інформацію про людину.
Ви знаєте в який час ми жевемо працює собі людина нікого не дурить нічого поганого не робить бере замовленння, а тут з воєнкомату прийшли дали час зібрати мильно рильні засоби гігієни і все бувай здоровий! Почекайте не бийте в набад можливо все вирішиться!
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Почекайте не бийте в набад можливо все вирішиться!
Вирішиться! навіть не сумніваюсь, сам би здіймав гвалт в такій ситуації, але вчора Юра сам мене набрав, пояснив, та попросив щоб довів інформацію до загалу.
 

ToxaRat

Мисливець
о, увидел темку так как в его отписаться не успел
переписывался и 13 марта перечислил за 20кг дроби
периодически и тоже без наездов оптисывался в личку на предмет "и как там?"
так же Юрий периодически отзванивался
да заказ делал долго, но в итоге неделю или две назад заказ забрал
дробь нормальная, были конечно и лучше но и эта хорошая, чуть сорит только свинцом - я много себе под спорт делаю
Юра и перезванивал и просил отписаться в теме - а я банально не успел, походу забанили его за возмущения других

не, я конечно не спорю, сам привык перечислить и на след. день забрать, но сами видите какие сейчас цены на дробь, так что ожидать дольше расстраивает но вряд ли человек кидает

думаю нужно попросить модераторов чуть разбанить его, так как думаю что все свои заказы у него только в личке и остались, а он уже без доступа

дайте человеку еще один шанс
 

ToxaRat

Мисливець
прочитал чуть выше - мне тоже докинул по весу, чтобы компенсировать цену НП за доставку
 

INTER

ветеран форуму
надійна команда
Когда заказывал у Аиста дробь, обратил внимание на вышеупомянутый мной номер телефона, погуглил его и оказалось, что это же номер использовал некий БАКИНЕЦ, он же ВАЛЬДШНЕП. Смотрю далее, а там (в старой версии форума) у него (БАКИНЦА, ВАЛЬДШНЕПА) темы были о продаже гильз, дроби, контактный номер телефона 0672932072. Ну и само собой тема в разделе "кидали, шахраї на форумі"... Сразу настроение пропало, так как деньги оплатил за заказ, однако все обошлось, хоть и с задержкой. Правда звонил я ему очень часто и мне он сам тоже звонил. Но тогда, насколько я припоминаю, товарищ Аист только начинал свою деятельность по продаже дроби, но ведь ООО "МММ" тоже сначала выполняло свои обязательства, не так ли?С уважением и ИМХО!!!
 

agiklub

Слідопит
Отзвонился мне вчера опять обещал на следуще недели. Пока жду до вторника.
 

s7port

Новачок
Айст вже на звязку і знуву обіцянки, і робити Айсту страусині діі з заривання голови в пісок неварто
можливо Юрій і порядний продавець, про що з його дій важко оцінити . В теперішній час полювання задоволення не іздишевих а якщо ще кормити шахраів то треба продавать рушницю!

З повагою до всіх порядних форумчан.
 

HANTER68

Мисливець
Как по мне, я бы запретил в правилах форума продажу по предоплате. Как можно оценить качество дроби в частности по фото размещенному в теме, ну круглая, так я таких фото в интернете найду море.
 

crime830

Мисливець
Питання до Норд_10, який захищає Аиста - навіщо Аист приймав замовлення, та брав гроші на перед, якщо у нього не було матеріалу з чого робити дріб в момент замовлення(Ви писали декількома постами вище, що йому потрібно було гроші на велику партію сировини).
Чужими руками загрібаючи жар в рай не попадеш.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Питання до Норд_10, який захищає Аиста - навіщо Аист приймав замовлення
відповім. коли я замовив 10 кг дробу в кінці лютого, відзвонився Юра, повідомив. що потрібна передоплата для зкакупівлі свинцю (писав уже), кошти перекинув, проблем небуло - в особисті листування відписувався регулярно, дзвонив. замовлення 100% записано - тому що перед відправкою передзвонив та зачитав моє замовлення. дріб ще брав по 45 грн, з березня здається здорожчав свинець. так?
 
Статус
Закрита.
Зверху