Колеги -собачники Тернопільщини!!!!!!!!!

rybak.86

Новачок
Кінологічна робота з мислиського собаківництва в Тернопільській області за останні 4 роки зовсім занехаяна. Діяльність ФМСУ в нашому краї зводиться до грошових поборів а не виставкових та польових міроприемств. Від липня місяця 2009 року непроводяться звітно-виборчі збори Тернопільського ФМСУ!!!!!!!! Керівник Романишин Р.М. уникае зустрічі з людьми!
Тому пропоную організуватися і зібратися 30 листопада о 10,00 в м.Тернополі по вул. Багата 5а для вирішення подальшої долі мисливського собаківництва тернопільщини!!!!!!
 

EGER64

Новачок
Навіщо Вам ФСМУ! В УТМРі на посаді кінолога працює ВЕНГЕР Юрій Петрович. Всі питання за всіма проблемами вирішуйте з ним. Дореч, мисливські собаки , які стоять на обліку у ФСМУ у мисливські угіддя УТМРу допускатися НЕ БУДУТЬ!
 

golfn

Новачок
Венгер Ю. П. мисливствознавець, собаками займаєтся бл. 20 років. "Дореч, мисливські собаки , які стоять на обліку у ФСМУ у мисливські угіддя УТМРу допускатися НЕ БУДУТЬ!" - звідки така інфа? Якщо ти є членом УТМР і справно сплачуєш внески, то полюй собі наздоров*я зі своїм помічником :)))
 

Mykola STARyy

Снайпер
Вітаю колег- собачників. Виховую цуценя дратхаара для класичного полювання по перу. Навмисно брав з південних регіонів, де такий вид поширений. Буду радий зустрічі з однодумцями.
 
Зверху