Короп по домашньому.

Тема у розділі 'Кухня', створена користувачем kvedlin65, 21 тра 2018.

Safari
  1. kvedlin65

    kvedlin65 Новачок

    Частенько спавжнім завзятим риболовам трапляється впіймати коропа. Більшість з нас віддає його своїй кращій половині. А як вона його там готує хто знає. Їмо тай й їмо. Але з свого трофейного улова можна зробити гарну фірмову страву, якою не гріх буде похизуватися перед родиною та друзями.

    ІНГРЕДІЄНТИ: 4 порції коропа, півсклянки олії, 2 зубки часнику, 100 г білого вина, зелень петрушки, 4 помідори, 2 столові ложки панірувальних сухарів, лимон, оцет, сіль.
    ПРИГОТУВАННЯ: Очищену рибу покласти в розчин оцту або лимонного соку і солі, дати полежати протягом півгодини, посипати петрушкою, посолити і черевної частиною вгору покласти на змащене деко. Під час запікання слід поливати коропа сумішшю з часнику, розтертого з сіллю, рослинного масла і вина, посипати коропа панірувальними сухарями, покрити шматочками лимону та нарізаних помідорів. В сильно нагрітій духовці запікати протягом півгодини, при цьому треба поливати рибу залишками рослинного масла. Подавати з тушкованими овочами та салатами в залежності від сезону, але холодне пиво обов'язково! Всім смачного.

    [​IMG][​IMG]
     
    karman, Monya, INTER та ще 1-му подобається це.
  2. Safari
  3. Mykola STARyy

    Mykola STARyy Снайпер

    Все ж було би краще, якби ви вклали фото своєї страви, а не "коропа смаженого в фользі".
    https://vamka.ru/ryba/how-much-shou...foil-a-traditional-dish-of-russian-monks.html
     
    Арго та NORD_10 подобається це.
  4. Арго

    Арго Moderator Команда форуму

    DVV подобається це.
  5. Яковлев В.А.

    Яковлев В.А. Moderator Команда форуму

    А мені цікаво, що таке "4 порції коропа"?..
     

Поділитися цією сторінкою

Графф