Крик душі!

KFoR

Зброяр
Ну і що таке 22 роки? Ви вважаєте, що це багато. Ось для прикладу - Джон Браунінг заснував свою фірму в 1852 р., Лоренц Зауер - в 1751 р., Меркель - в 1898 р., Джеймс Перде - в 1814 р. Ці світові бренди протягом століть випускали зброю, створили шедеври зброярського мистецтва. Вони увійшли в історію. Назвіть мені хоча б одного конструктора - зброяра турка, який щось нове сконстроював, або винайшов і іменем якого щось названо, як для прикладу- болт Грінера, рамка Перде, скоба Генрі, система Лефоше. Якби не італійці, то турки по сей день виготовляли б хіба що кухонні ножі.
В якому році заснована компанія Бенеллі? і чим вони займалися до виробництва зброї? А і скільки людей працює там на виробництві?
 

Hovarf

Слідопит
В якому році заснована компанія Бенеллі?
Компанія Бенеллі також молода, заснована лише в 1967 р. Але навіть вона вдвічі старіша за АТА АРМС. Проте врахуйте важливий момент. Історично так склалося, що в Італії багато відомих зброярських фірм, яким понад 100 років. Для прикладу - Беретта - заснована в 1526 р., Франчі - в 1868 р., Сабатті - одна з найстаріших виробників зброї у Європі, фірма Космі - заснована в 1893 р. Отже в цій країні століттями складалися свої традиції та технології виготовлення і вдосконалення зброї, роками накопичувався досвід, з покоління до покоління майстрами передавалися секрети та майстерність. Чи було це в Туреччині?
 
Зверху