Кількість патронів на качку.

kef

Зброяр
В минулу суботу під час полювання на качку брав із собою 8 патронів .Думав,що стрільби через спеку не буде,але помилився.На дві добутих в літ качки витратив 6-ть патронів.Раніше 1-2 -ва .Можливо сказалась спека-втома,чи може те що давно стріляв з рушниці.Але різкість бою рушниці була чудовою.Приблизна віддаль до цілі була від 30 до 40 метрів.Порох Тахо,вага 1.6гр.,шріт 26-27 грам номер 7. .В лівий ствол 26 гр., в правий 27 гр.к-16..Качка була бита чисто.
 

Messer

Новачок
На відкриття в патронташ взяв 20 патронів 12/70 32г№6. Добув 3 качки = 5 патронів. Грішу на криві руки)
2 качки биті чисто. Одна підранком сіла в камиш. Собак дістав.
Все інше пішло на шкідників. Ще й залишилось трохи)
 
Останнє редагування:

kef

Зброяр
Коли полюєш на качку сам чи вдвох,то бувають такі моменти,що качка вилітає з під ніг .,тоді в більшості тратиться один - два патрони.Якщо немає поруч "космонавтів", які лякають качку ще за 100 метрів,то добути трофей одним патроном не так вже і важко-перевірено власноруч.,на вечерніх перелітах.
 

ATIS

Снайпер
Стояв такий "космонавт" біля мене на минулому полюванні, бив все що пролітало повз нього і не важно чито 100 метрів чи двісті. На питання що ти робиш відповів що у нього супер магнум:mad: Бурштина намили, зброї накупляли.........:( хто їм тільки посвідчення видає.
 

kef

Зброяр
Доларові папери,як там говориться.Те що купують там (купували),то нам і не снилось-тільки мрія.Але то не надовго в Америці-Канаді теж була золота лихоманка-тепір пустка і закинуті міста.
-А те що в голові супер даун-то факт .Такі калібри для ......не хочу ображати явних власників такого щастя.(то під металеві набої 89 мм .патронник:D:eek:).,тому і супер магнум-супер-гусь і.т.д.:D
 

ATIS

Снайпер
Доречі він вистріляв десь ящик патронів і нічого не збив, тільки людям полювання підпортив. Такі мисливі знахідка для мисливських магазинів.:D
 
Зверху