Лодка для полювання

PinchukMP

ветеран форуму
надійна команда
Шановні друзі,мій друзяка захотів лодку. Підкажіть на що звернути увагу при виборі лодки для полювання,один рідше два мисливці.
На сам перед , що придивились,
довжина 240см (більше-менше?),
матеріал-ПВХ(850 чи 950),
виробник-Барк(ім'я,не поганий ПВХ 950,ціна),Ладья(дешевше барка,ПВХ 850),Колібрі(самий дорогий варіант,чи варто платити більше?),
слань(купувати одразу,чи зробити самому?).
Може хто що має доповнити,підказати,може хто знає де дешевше взяти.Буду вдячний за допомогу
 
Останнє редагування:

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
У мене човен від виробника "Storm" виробляють їх в Дніпропетровську! Розмір 2100см. вантажопідйомність вроді 240кг. Двохмісна матеріал ПВХ дві секції в середені два балона внутрішній і зовнішній. Купував 4 роки тому за ціну 1700грн.

За час аактивного використання як полювання так і риболовля забоволений на всі 100% Матеріал міцний човен особливого уходу не потребує єдине що докупив собі за час використання це нову сумку длячовна бо оригінальна була замала купив від човна 2400см. Все чудововміщається +якір та чоботи.


П.С. по Колібрі скажу одне якщо купите то заплатите просто більше за бред. в Товариша човен БАРК аналогічно без нарікань.
 

PinchukMP

ветеран форуму
надійна команда
Дякую Андрію,про 2,40 вже передумав,просто в магазині попробував в руці потримати. Але 2,1 все ж таки здається замалою,тому подивляюсь на варіант 2,2. В 80% випадків планується одиночне полювання і риболовля,але будуть моменті коли і брательнік захоче зі мною. Та і інколи дітей на човні покатати буде не зайвим. Питання в наступному,який виробник кращий,чи є суттєві відмінності чи то чисто індивідуальні? Чому наприклад "ладья" коштує на 60-70% дешевше "колібрі"? Вроді барк непогано,але теж в різних точках по різному коштуе. І ще питпння,чи варто брати зі сланню якщо дома є бакелітова фанера?
 

Одинокий Вовк

ветеран форуму
надійна команда
Я власник був кількох одномісних лодок. Думаю, що найкращий вибір для полювання чи рибалки - це одномісний "Барк". Міцний матеріал та набагато зручніша ніж "Нирок". Тільки для довгого сидіння треба під свій зад підстеляти поролон. Тоді висидіти на рибалці можна довше. Маю складну дюралеву, але вона громіздка, хоч і швидкохідна та час складання в 3 рази менший, та й мити її легше.
Як для мене, то "Барк".
Бажаю вдалого вибору.
 

PinchukMP

ветеран форуму
надійна команда
Вітаю дорогі друзі,зупинив свій вибір на лодці "Ладья" в розмірі 220,але з двома сидіннями,та ще й акція в них зараз і ціна біля 2600грн. Може хто користувався лодками даного виробника?
 
Зверху