И еще немного перчика сахара , соли и Семга просто великолепнаялимон, и ветка петрушки.
И еще немного перчика сахара , соли и Семга просто великолепнаялимон, и ветка петрушки.
Андрюха , если сигалетка ... то не нужно ... ( только кровяные места зачистить ) а если сикачь , то не поможет ни какая посмертная кастрация ...... тушонкаКабасика на шурпу надо вымачивать?????
неее.. складываешь в емкость для пищи с аккумами... и в КамянскоеКабасика на шурпу надо вымачивать?????
можно и в Покровнеее.. складываешь в емкость для пищи с аккумами... и в Камянское
Кил 150-170Андрюха , если сигалетка
Як що хряк то....... але як що не сильно вибагливі до мяса , то і не почуетеКил 150-170
Це вже не сігалетка , але ще і не сікач ..... 50 на 50Кил 150-170
Кто при немцах жил тот и сейчас живет!!!Классный рецепт,молодец Артур!!!Вкуснятина....Я и мои домашние очень любим дикое мясо.Дімка поновлю темку! запечене м"ясо косулі у фользі. як склався рецепт, уявіть собі стегно косулі, якшо його розрубати поперек на 3 частини, то мені попала середня частина, товщиною сантиметрів 5-7. вимочили в холодній воді, почистили від сала та плівок. потім пару годин в воді з оцтом (злегка кислою на смак). далі обсушили, шпигування салом та часником і маринування в суміші спецій ТМ "Приправка" "Для шашлику" не жаліти і оливкова олія першого віджиму. отак помасажувати шматок добре і покласти гілки розмарину 1-2, сіль за смаком. і завернути в фольгу залишити на пару годин. має бути отаке Переглянути вкладення 242027
зверху цибулина розрізана навпіл (нашо - не знаю, жінка каже так треба!)
потім запікати години зо 2, зразу 0,5 години 220, а потім 180 до готовності. пару разів розкривала та поливала соком, що утворився.
Переглянути вкладення 242028
особливий респект ножу і тобі Діма Переглянути вкладення 242032 Переглянути вкладення 242031 !
ти бачив чим різам м"ясо!!! навіть морду не вставив свою, щоб ніж вліз!Кто при немцах жил тот и сейчас живет!!!Классный рецепт,молодец Артур!!!Вкуснятина....Я и мои домашние очень любим дикое мясо.
Пользуйся на здоровье!!!ти бачив чим різам м"ясо!!! навіть морду не вставив свою, щоб ніж вліз!
Жарили потроха-пошло за милую душу. готовь как обычную свинину!
Шо то мы даже не нюхали.....Жарили потроха-пошло за милую душу
Готовили уже по темному,устали что чертиШо то мы даже не нюхали.....
Могли бы и позвать , ну ладно .... я отомщу ох и жаба у вас будетГотовили уже по темному,устали что черти
Присоединяюсь! Наша месть будет жестокой!Могли бы и позвать , ну ладно .... я отомщу ох и жаба у вас будет
мы с Юрцом шурпу готовили, как раз только понюхалиШо то мы даже не нюхали.....
Надо было меньше "наливать", во время готовки .......мы с Юрцом шурпу готовили, как раз только понюхали
казан на 10л.... а где? а нету
троглодиты...