Любимые блюда которые готовим сами!!!

vanhant

ветеран форуму
надійна команда
Кабасика на шурпу надо вымачивать?????
Андрюха , если сигалетка ... то не нужно ... ( только кровяные места зачистить ) а если сикачь , то не поможет ни какая посмертная кастрация ...... тушонка ;););)
 

немец1970

Слідопит
Андрюха, ниче не будет запаха, если правильно разделали, чтоб на мясо ниче не попало.... готовь как обычную свинину! Не заморачивайся, главное фотоотчет!
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Дімка поновлю темку! запечене м"ясо косулі у фользі. як склався рецепт, уявіть собі стегно косулі, якшо його розрубати поперек на 3 частини, то мені попала середня частина, товщиною сантиметрів 5-7. вимочили в холодній воді, почистили від сала та плівок. потім пару годин в воді з оцтом (злегка кислою на смак). далі обсушили, шпигування салом та часником і маринування в суміші спецій ТМ "Приправка" "Для шашлику" не жаліти і оливкова олія першого віджиму. отак помасажувати шматок добре і покласти гілки розмарину 1-2, сіль за смаком. і завернути в фольгу залишити на пару годин. має бути отаке Переглянути вкладення 242027
зверху цибулина розрізана навпіл (нашо - не знаю, жінка каже так треба!)
потім запікати години зо 2, зразу 0,5 години 220, а потім 180 до готовності. пару разів розкривала та поливала соком, що утворився.
Переглянути вкладення 242028
особливий респект ножу і тобі Діма Переглянути вкладення 242032 Переглянути вкладення 242031 !
Кто при немцах жил тот и сейчас живет!!!:D:D:DКлассный рецепт,молодец Артур!!!Вкуснятина....Я и мои домашние очень любим дикое мясо.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Кто при немцах жил тот и сейчас живет!!!:D:D:DКлассный рецепт,молодец Артур!!!Вкуснятина....Я и мои домашние очень любим дикое мясо.
ти бачив чим різам м"ясо!!! навіть морду не вставив свою, щоб ніж вліз!
 

Копатыч

Зброяр
мы с Юрцом шурпу готовили, как раз только понюхали:D:D:D
казан на 10л.... а где? а нету:D
троглодиты...
Надо было меньше "наливать", во время готовки:rolleyes::rolleyes::p:p:D:D:D:D:D:D:D:D .......
Шо то я у этих "поваров", не заметил "белых колпаков" и "фартушков с нарукавниками" :D:D:D:D:D:D:D:D ....
 
Зверху