Любимые блюда которые готовим сами!!!

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Парни сейчас Великий Пост...Может кто то поделится своими знаниями о необычных и вкусных постных блюдах,было бы очень интересно узнать их рецепты.
 
Останнє редагування:

Pavel1988

Снайпер
Парни сейчас Великий Пост...Может кто то поделится своими знаниями о необычных и вкусных постных блюдах,было бы очень интересно узнать их рецепты.
Саме просте це картопля по селянськи. Миєш картоплю не чистиш, ріжеш на четверо обжаруєш до готовності та золотого кольору, заправляєш сметаною свіжим кропом або іншою зеленню по вкусу та видавленим часником. В піст можна і без сметани.
 

kef

Зброяр
Чи це блюдо буде надзвичайне,не скажу ,але всеж таки щось в ньому є.Беремо капусту, чистимо,вирізаємо середину качана ,велику розрізаємо на дві,чотири частини,малу можна цілою,.Відварюємо в кастрюлі в підсоленій воді.
Після готовності виймаємо ,але щоб капуста була не м,якою і не зовсім твердою.Викладаємо в дечку абу іншу термостійку посуду ,тільки не високу ,капусту чуть змащуємо олією і ставимо в розігріту духовку щоб зарум,ялилась.
Спостерігаємо,щоб не підгоріло листя ,поливаючи соком,що виділяється,капуста так би мовити (мліє) .На рахунок часу і температури не скажу, так як визначаю це в ході процесу.Виймаємо підготовлену капусту і складаєм в глибоку посуду,потім заливаєм розсолом (консервація томатів).Солим ,перчим , часник тертий або чавлений ,коротко кажучи,добавляємо різні спеції,за смаком ,хто,що болюбляє.Таким чином капуста деякий час маринується.Можна також полити її ріпаковою олією.Правду кажучи ,якби була сільська піч,то смак страви був би зовсім інший.

Також добре смакує свіжий,ще гарячий чорний хліб з підсоленою ріпаковою олією.Правда купити якісну олію на ринку не завжди вдається.Смачного!
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Чи це блюдо буде надзвичайне,не скажу ,але всеж таки щось в ньому є.Беремо капусту, чистимо,вирізаємо середину качана ,велику розрізаємо на дві,чотири частини,малу можна цілою,.Відварюємо в кастрюлі в підсоленій воді.
Після готовності виймаємо ,але щоб капуста була не м,якою і не зовсім твердою.Викладаємо в дечку абу іншу термостійку посуду ,тільки не високу ,капусту чуть змащуємо олією і ставимо в розігріту духовку щоб зарум,ялилась.
Спостерігаємо,щоб не підгоріло листя ,поливаючи соком,що виділяється,капуста так би мовити (мліє) .На рахунок часу і температури не скажу, так як визначаю це в ході процесу.Виймаємо підготовлену капусту і складаєм в глибоку посуду,потім заливаєм розсолом (консервація томатів).Солим ,перчим , часник тертий або чавлений ,коротко кажучи,добавляємо різні спеції,за смаком ,хто,що болюбляє.Таким чином капуста деякий час маринується.Можна також полити її ріпаковою олією.Правду кажучи ,якби була сільська піч,то смак страви був би зовсім інший.

Також добре смакує свіжий,ще гарячий чорний хліб з підсоленою ріпаковою олією.Правда купити якісну олію на ринку не завжди вдається.Смачного!
Хороший и необычный рецепт!!!Если будет такая возможность сфотографируйте это блюда в готовом виде.Обязательно попробую приготовить.
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Сегодня было время приготовить вот такое блюдо...(Куриные потроха тушенные со сливками).Для этого блюда нам понадобится: 1.Потроха куриные (Сердце,желудок и печень) 1200 гр,в равных частях. 2.Морковка средняя 1 шт. 3.Лук большой 2 шт. 4.Чеснок 3 зубка. 5.Сливки домашние 250 гр. 6.Растительное масло 50 гр. 7.Соль и перец по вкусу.Как мы готовим это блюдо?Перед приготовлением берем потроха моем и чистим их а особенно желудки. Далее наливаем в большую, глубокую сковороду растительное масло и нагреваем его,затем ложем туда потроха и немного обжариваем их на медленном огне.После этого мелко нарезаем лук, трем морковку на средней терке и добавляем к нашим потрохам.Тушим это все в течении 30 минут на медленном огне .Далее солим,перчим и добавляем сливки.Тушим блюдо еще в течении 30 минут и за пять десять минут до готовности добавляем в него мелко нарезанный чеснок.Наши потроха готовы...Кушать это блюдо можно с любым гарниром который Вам нравится,я сегодня кушал его с картофельным пюре.Приятного Вам аппетита!!!
20170405_180423.jpg
20170405_183134.jpg
 
Останнє редагування:

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Останнє редагування:
Зверху