Кто умеет готовить, тому "понятно", а кто только "ест" , тому не совсем ......Описувати все не буду і так все зрозуміло по фото.. Переглянути вкладення 340943 Переглянути вкладення 340944 Переглянути вкладення 340945 Переглянути вкладення 340947
С вашего позволения опишу как понял я.Описувати все не буду і так все зрозуміло по фото.. Переглянути вкладення 340943 Переглянути вкладення 340944 Переглянути вкладення 340945 Переглянути вкладення 340947
С вашего позволения опишу как понял я.
Зайка 1шт. слегка вымоченный и за маринованый ( лук, соль, перец черн. собственный сок)
В казанок, на дно лук в котором мариновался зайка и морковь соломкой,сверху обжаренный
зайка и трошки воды, соль специи по вкусу. Тушить до готовности.
Поправте если что не то.
Сметана і смалець...І більші шматки зайчатини шпигуються полосками топкого сала....перед смаженням....
Степан ты сначала пожадничал с рецептом???.Маринується в не великій кількості домашнього вина ...чуть кислуватого....
Та никакого подтверждения и не нужно,там же смайлики стоят.Ні....я таким ніколи не був...Хто мене знає той підтвердить....
У меня пока негде.Я коптив ....
У меня пока негде.
А кроме копчения,может как то зафаршировать?Потрібно зробити з металу або купити...
Этот вариант мне очень понравился!!!А запекаешь в рукаве,или без него???Або розрізати по грудині. ..зробивши наче тарілю...Так як на фото де я коптив...або ще десь раніше в темі є....
Свіжі гриби .порізані як для смаження.цибуля.сіль. перець.сметана .або масло...
Це все викладається в середину тушки яку попередньо не обхідно трохи замаринувати ...якщо вона з морозильника....
І в рукаві запікати до готовності ...після чого розрізати рукав та чуть підсмажити до хрусткості шкіри...
Як кому подобається...Гриби виходять люкс...Так би мовити два блюда в одному...
Зараз хіба що печериці підійдуть...А так ...білі...маслюки...опеньки...
Спробуйте...Варте уваги блюдо!
Да же, не знаю что Вам такому изысканному гурману и посоветовать. Мы готовим крыжней двумя способами:Парни как можно приготовить крыжня,какой то интересный рецепт может кто знает????Кроме тушения в сметане,или запекания с яблоками.