Любимые блюда которые готовим сами!!!

Тема у розділі 'Кухня', створена користувачем Monya, 19 лис 2016.

Вутка - все для охоты и рыбалки
  1. Monya

    Monya ветеран форуму надійна команда

    Отличное десертное блюдо!!!А если бы еще фото готового продукта,было бы вообще супер.
     
  2. Safari
  3. Небраконьер

    Небраконьер Мисливець

    «Сковородка овощная»
    Ингредиенты (на 1 кг. мяса):
    Мясо – 1 кг.
    Подсолнечное масло – 50-100 гр.
    Лук – 2 шт.
    Баклажаны – 2 шт.
    Морковь – 2 шт.
    Сладкий перец – 2 шт
    Помидоры – 3-4 шт.
    Соус или аджика – 4 ст.ложки.
    Соль, перец по вкусу.
    1.jpg

    Разогреваем подсолнечное масло. В масле обжариваем порезанное кусочками мясо минут 5-7.
    2.jpg

    Добавляем порезанный полукольцами лук и обжариваем еще минут 7.
    3.jpg

    Добавляем порезанные полукольцами баклажаны и морковь и обжариваем минут 7-10.
    4.jpg

    Добавляем порезанный полосками сладкий перец и порезанные на 4-6 частей помидоры, и тушим минут 10-15.
    5.jpg


    Добавляем немного воды, пол стакана, и добавляем соус или аджику. Солим и перчим.
    В моем случае добавлялся соус Сацебели. И тушим еще минут 10.
    6.jpg

    Смачного! Просто, быстро и очень вкусно.
    7.jpg
     
    Witamin, север, gera8383 та 9 іншим подобається це.
  4. kef

    kef Снайпер

    Супер !!!
     
    Monya та Небраконьер подобається це.
  5. Небраконьер

    Небраконьер Мисливець

    Спасибо!
    К стати, наиболее вкусно с тонким лавашем.
     
    Monya та kef подобається це.
  6. kef

    kef Снайпер

    Я таке щось схоже один раз в житті робив...Смак не перевершений !!!

    І з великими шматками м'яса та ребер і свинячих ніг.які в казані на олії підсмажені,разом з баклажанами та перцем .,а потім такіж самі складові але ще добавляв соку томатного та часник...Все на не великому вогні мліє до готовності.Овочі дають додатковий смак та рідину..тому довше тримав казан на вогні.щоб м'ясо було майже розсипчасте ...І була ще "юшка",типу шурпа :D

    А саме просто вже описував у темі .ребра.м'ясо. сік томатний .спеції. чуть води.часник та зелень.цукор сіль та перець. :D:rolleyes:;):D
     
    Роуч Ротингер, Monya та Небраконьер подобається це.
  7. Monya

    Monya ветеран форуму надійна команда

    Ну наконец тема немного ожила!!!
     
    Небраконьер подобається це.
  8. kef

    kef Снайпер

    Осінню і вогонь по іншому горить...особливо над вечір не подалік від столу.Та і не так спекотно біля нього шпортатись як у літню спеку ,коли піт очі заливає.:):D
     
    Роуч Ротингер, Monya, Вік71 та ще 1-му подобається це.
  9. Вік71

    Вік71 Снайпер

    Також подiлюсь простеньким та недорогим осiннiм рецептом "Мясо,запечене з овочами"!
    -Баклажани молодi-2шт
    -кабачки молодi-2шт
    -гарбуз червоний-1 не великий
    -цибуля-2 середнi
    -мясо: IMG-c6bb1d5d565f0b3f75e491519faeaf7a-V.jpg
    IMG-b1c5e80ecff6f1a3f426e8e3c2adbd5c-V.jpg IMG-f79699c67ee2d5e9e9165106a11195f3-V.jpg IMG-173508f50f83329efdb40ab087980414-V.jpg
    шия свиняча-1.5 кг
    Маринад: соевий соус,сiль,перець та спецii для м'яса-до смаку.Маринуемо 12-14 годин-в рукав,i в духовку на 1.5 год.при температурi 180° С !
    Смачного!
     
  10. Небраконьер

    Небраконьер Мисливець

    Так само робимо, тільки інколи ще добавляемо трохи свіжих слив.
     
    kef та Monya подобається це.
  11. Monya

    Monya ветеран форуму надійна команда

    Очень люблю мясо тушеное с свежей сливой,так же как и мясо со сливовым соусом.:rolleyes:
     
    Гобой та kef подобається це.
  12. kef

    kef Снайпер

    А салат гострий з медом ?:D.,до м"яса ?!

    Різних кольорів солодкий перець,помідори,цибуля,пекучий червоний перець,сіль,мед,столовий оцет,.інші спеціЇ ,як кому до в подоби.Все ріжеться тонкими смужками,пекучий перець найдрібніше,помідори середніми шматками напів-стиглі трохи двердуваті щоб були.Все перемішується і в банку та в холодильник для маринування.Чим менші шматки тим менше час маринування.Можна їсти і зразу...
    Для любителів гострих страв.Сік з даного салату найкраща підлива для готового вареного,тушкованого чи смаженого м"яса...чи картоплі...
    Колись такий перець але лише пекучий ,мені для проби надав наш форумчанин з Львівщини..;):rolleyes:.От і самому щось такого захотілось..
     
    Monya подобається це.
  13. Monya

    Monya ветеран форуму надійна команда

    Все кисло сладкое и острое, это мое...
     
  14. kef

    kef Снайпер

  15. zaraza

    zaraza Новачок

    Просто и вкусно - огурцы малосольные в пакете.
    Огурцы малосольные (в пакете)
    [​IMG]
    Удивительно простой и быстрый рецепт малосольных огурцов в пакете, которые готовятся без рассола. Это блюдо из огурцов не требует особых усилий, и рецепт осилит даже кулинарный новичок.
    Продукты
    Огурцы (некрупные) - 1 кг
    Чеснок молодой - 1 головка
    Зелень укропа - 1 пучок
    Зелень петрушки - 1 пучок
    Перец черный молотый - 0,5 ч. ложки
    Соль - 1 ч. ложка
    Кориандр - 0,5 ч. ложки
    Гвоздика - 0,25 ч. ложки
    Перец душистый горошком - 8 шт.

    Подготовить ингредиенты для приготовления малосольных огурцов в пакете.
    Огурцы помыть, обрезать края. Зелень помыть и крупно нарезать. Чеснок почистить, помыть и нарезать.
    Как приготовить малосольные огурцы в пакете (малосольные огурцы сухого посола):

    Все ингредиенты поместить в пакет, завязать и хорошенько встряхнуть, чтобы все специи равномерно распределились. Отправить пакет в холодильник на ночь.
    Малосольные огурцы в пакете уже готовы.
    Приятного аппетита!
     
    Vov-1 та Monya подобається це.

Поділитися цією сторінкою

Графф