Шипшинова настоянка
Складники
2 кг ягід шипшини
1.5 літри спирту
1 літр горілки
4 стакани меду
10 гвоздик
2 ложки м"яти
1 ложку рум"янку
4 стакани приготовленої води
Шипшину на ніч заморозити. Ягоди попроколювати і всипати до слоїка разом з м"ятою, рум"янком та гвоздиками. Залляти спиртом і відставити на 1.5 місяця (періодично помішуючи) Злити рідину і процідити. Закип"ятити мед з водою, вистудити, влити горілку. Все змішати і відставити на 3 місяці (краще на 6)
Складники
2 кг ягід шипшини
1.5 літри спирту
1 літр горілки
4 стакани меду
10 гвоздик
2 ложки м"яти
1 ложку рум"янку
4 стакани приготовленої води
Шипшину на ніч заморозити. Ягоди попроколювати і всипати до слоїка разом з м"ятою, рум"янком та гвоздиками. Залляти спиртом і відставити на 1.5 місяця (періодично помішуючи) Злити рідину і процідити. Закип"ятити мед з водою, вистудити, влити горілку. Все змішати і відставити на 3 місяці (краще на 6)