М 390 з рогом

Статус
Закрита.

IMK

Новачок
Ручна робота, М390 твердість 61-62 Hrc, латунь, ріг, продаю без ножен.
 

Вкладення

woodcarver

Мисливець
Вітаю шановне товариство. Ціна для речі яка прослужить вам не один десяток років, а при мінімальному догляді, ще й онукам передасте, дуже нормальна. Там немає чому ржавіти, гнити і т.п. Згадайте, як часто ми тратимо ті гроші на всякий непотріб, яки викидаємо за пару місяців або тижнів, не кажу вже про банальну випивку. Зрештою, задоволення від користування хорошими речами, значно довше від зекономлених грошей. ТС бажано вказувати ТТХ ножа більш інформаційно ( довжина, ширина, товщина, зведення і Т.П ). Вибачте, що вліз у вашу тему, думаю, що це більше актуально для цілого розділу. Удачі в продажі.
 

rfyjt13

Слідопит
Воно то так.... ,от тільки ,як по мені втулить рога, до цього клинка, як коровій сідло. Пробачте за різкість. Але сталюка ,бомба, і все....
 

IMK

Новачок
Дякую всім за увагу, ріг " втулив" тому що так блище до мисливської тематики ( на мою думку),більше скажу: не одному я таке втулив...,і мені подобається, так що кому як. ТТХ: клинок Д-132мм, Ш-26мм, Т-4мм.
 

rfyjt13

Слідопит
Просто, я колись , по молодості теж рога ставив , думав круто. А ,якось ,зимою прийшлось розбірати звіра, ох і матюкався!! Кров замерзає, сковзький, горе!
 

IMK

Новачок
Дякую Вам за "рекламу", вже років 7 користуюсь аналогічним з рогом і М390 ( файл не вдається чомусь завантажити щоб показати), і не тільки я у нашому колективі, проблем не було. Можливо зими вже не ті? Тай продаю я тому що ДУЖЕ потрібні кошти, у кого не буває. Тому пропонуйте свою ціну не соромтеся.
 

Вік71

Снайпер
IMG-c4b3a457609b12459417cf8038b8b07a-V.jpg
Просто, я колись , по молодості теж рога ставив , думав круто. А ,якось ,зимою прийшлось розбірати звіра, ох і матюкався!! Кров замерзає, сковзький, горе!
Маю з аналогiчних матерiалiв-нiяких проблем зимою не мае ,на вiдмiну вiд дерев'яного рукiв'я-не царапаеться ,i миеться дуже легко!
 

Вік71

Снайпер
Ну,самий простий спосiб - попробувати поцарапати кiнчиком клинка скляну пляшку . М390 при твердостi 60-62 HRC залишить слiд, 95×18 такоi твердостi не мае!
 

IMK

Новачок
Завжди можна зробити хім аналіз, якщо моїх слів замало.
 

Skif8

Мисливець
гарний ніж. гарний як для колекції, так і для роботи. маю схожого, питань по роботі ніколи не було і з руки не вислизає, працюю в перчатках. продавцю удачі, думаю новий володар Вам не один раз подякує.
 

IMK

Новачок
2550грн., практично ціна матеріалів, невже нікому не потрібно?...
 
Статус
Закрита.
Зверху