Нарізно зброя та районна дозвільна система

Dmitrriy

Мисливець
В этом году продление было. Гладкий даже не заикнулись, пистолет заставляли отстреливать
 

Dmitrriy

Мисливець
Бред какой-то. Пистолет 3 патрона и 80 в кассу. Нарезное также. Гладкое не заикались. Да и нарезное отстреливать в следующий раз не буду. Нашли кормушку
 

Копатыч

Зброяр
В этом году продление было. Гладкий даже не заикнулись, пистолет заставляли отстреливать
А как же, ваша "тирада", из другой темы .....
Ув Яковлев. Я считаю, обоснованно, незаконным приказ номер 622. Это же признал и кабмин. Я поддержал манивест владельцев оружия и не буду продлевать свои разрешения на оружие. Более того, я готов встретиться лично с вами и представителями мвд на одесском стрельбище, на которое теперь принципиально езжу без разрешения. И готов ходить по судам, дабы доказать незаконность этой всей сраной комедии. Себя они награждают без медкомиссии, проверок, справок и сроков действия. Нас же, как оленей гоняют чтобы выкачать денег и посмеяться...при этом имея за поясом наградной короткоствол который продлевать нет нужды. Я не собираюсь жить по этому принципу, поэтому уже давно (дважды) пришедшие с проверкой мусора пошли нахрен и при этом ни каких санкций ко мне не применили. Что говорит о том, что они понимают всю незаконность своих требований. Да, я не раз судился с мусорами(не разрешительная) и всегда давал им под хвост и дальше буду давать. А кто не хочет, пусть следует ведомственным приказам, которые на гражданских априори не распространяются.
Я всё сказал, спасибо что дочитали

Или типа, в этом году прошел, на три года, а потом " Я поддержал манивест владельцев оружия и не буду продлевать свои разрешения на оружие."
определитесь, как нибудь, вы за или против ......
 

Dmitrriy

Мисливець
Это, увы, было до того как организовался УАВЗ и я подписал петицию. И да, планирую не продлевать. Более того с гладким езжу на стенд без разрешения.
я знал что процитируют этот мой пост))) к слову сказать я предлагал Учайкину и Коломийцу более радикальные меры, но они объяснили свою тактику по этому вопросу и я с ними согласен
 
Останнє редагування:

Dmitrriy

Мисливець
Просто с гладким это суды по админке, с нарезным это уголовка...начну с малого и простого
 

Dmitrriy

Мисливець
И более того- тесть в прошлом году нарезное оформил, так мало того что конверт с гильзами не забрали, так ещё и отстреливать ни кто не отправил...сказали в магазине, что они при заходе всё отстреляны и в картотеке мвд есть. Не знаю правда как так, но вот так вот было
 

Копатыч

Зброяр

Dmitrriy

Мисливець
Да не уже ли.....
Українська асоціація власників зброї заснована в жовтні 2009 року.
http://zbroya.info/ru/about/
Странное у вас "разрешение", на сколько лет выдавалось?
Копатыч, вы смотрю сегодня не в настроении?)))
когда я говорил про "не организовался", я имел в виду что разрешение моё продливалось ещё ДО того, как ассоциация решила опубликовать манифест. Ещё где не стыковки заметили, или подождём Вашего хорошего настроения?)))
 

Dmitrriy

Мисливець
Ну по гладким это уже маразм полный конечно...
 
Да не уже ли.....
Українська асоціація власників зброї заснована в жовтні 2009 року.
http://zbroya.info/ru/about/
Странное у вас "разрешение", на сколько лет выдавалось?
Доброго дня. Вибачте що пишу сюди. Тему {проблеми з нарізним} кудись поділи. Планшет видає 404. Може й потерли. З питань заборони полювання з калібрами більше 5.6 мм на пушних звірів. 223 рем під заборону не підпадає. П.С. Може ви в курсі де тема?:)
Screenshot_2017-05-12-20-03-30.jpg
 

TRUST ME

Мисливець
ЧОму це вже питання до дозвільної системи. Для відстрілу потрібно три патрони. Поки вони відстрілюють ви проплачуете. потім на руки тобі дають довідку про відстріл, яку ти везеш у дозвільну систему по вашому району. В мене в загалі при купівлі зброї в магазині разом з карабіном в комплекті йши три відстріляних патрони, запечатані зі штампом. Але в дозвільній сказали, що вони непідходять , приносьте три патрони їм і вони відстріляють
при купівлі зброї в магазині йде разом з карабіном 3 гільзи запаковані з печаткою.
З власного досвіду. Купив карабін в іБісі, разом з карабіном йшли з заводу 3 відстріляні гільзи запаковані зі штампами. Поїхав у дозвільну, сказали що вони не підходять, їдьте відстрілюйте. Поїхав, віддав зброю і три набої, сказали що йдіть проплачуйте в касу поки буде відстріл. Поки я проплатив (2014р. = 190грн.) справка про відстріл вже була готова. Відкрив карабін, а він в ""маслі"". Виднощо його ніхто навіть з коробки не доставав. Десь читав, що коли магазини завозять зброю до України, кожна одиниця вже заводиться в базу, і необхідності відстрілу взагалі немає.(так тільки щоб у когось ікра на бутерброді була.)
Гільзи в конверті при продажу нарізної зброї скасували ще 5-6 років тому назад назад. Якщо разом зі зброєю вам і досі дають конверт значить ця рушниця ввезена в Україну дуже і дуже давно і вже запилилася на торговій полиці, а працівникам торгової точки треба піти на курси підвищення кваліфікації.
Дозвільна система ніякого відношення до відстрілу не має. Вона виконує лише функцію контролю за обігом зброї і відноситься до департменту громадської безпеки МВС і їй гільзи не потрібні.
При перереєстрації зброї, в Дозвільну систему здається лише довідка з НДЕКЦ МВС України. Зброю приносити не треба.
Саме лабораторія НДЕКЦ МВС України відстрілює карабін, архівує гільзи і кулі, і видає довідку де вказана модель зброї та іі номер, дата відстрілу, а також Ф.І.Б. власника і т.д.
Є ще один важливий момент, що може стосуватися і власників зброї.
Зараз в Україні майже в усіх сферах "упразднена" функція останньої інстанції зі сторони Держави і введений механізм відповідальності за надану інформацію Власника або Заявителя.
Для Власників зброї це означає, що інспектор дозвільної системи або інший працівник МВС зафіксує ту інфрмацію яку він отримає і за любі неточності в майбутньому буде нести відповідальність Власник зброї.
Таким чином, така ситуація, що працівник МВС неправильно зазначив модель зброї, зробив помилку вже не має місця. Йому вже не треба вникати в суть справи.
Тому уважно перевіряйте інформацію в Дозволі, Довідці і звіряйте дані зі зброєю.
 
Зверху