Низить рушиця

Статус
Закрита.

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Все таки задам вам питання. Ружжо відстрілювалось в тирі ХАДО зі станка на 30метровій дистанції , патрон 12 калібру , дроб трійка . Хлопці з станка стріляли , при чому тут пітч ?
О то ж! Почніть із зведення стволів та прицільної лінії! На тому ж станку!
 

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник

Mykola STARyy

Снайпер
Та що Ви не можете зрозуміти, дід давав мені совєта , а не я вам . Підганяйте собі на здоров,я ложу , ми бачимо , що Ви спеціаліст своєї справи , а я буду по старому з ружжа , що низить зайцеві не по яйцях цілити , а по вухах. Всього то ділов.
А шо так? Не помогло:
Щож , вік живи , вік учись , тепер і я похизуюсь за чаркою після полювання знанням кута нахилу ствола до затильника. Та мені як правило хлопці ложовщики всі ці пітчі підганяють. Дякую за науку.
Мабуть хлопці ло(а)жовщики просто шахраї.:D:D:D
 

chernec orchik

Новачок
001.JPG
007.JPG
Та ні , ніякі вони не шахраї , це майстри з Дрєвоміра в Харкові , соь остання їхня робота для мене : ТОЗ - 57 к , 1978 року
 

chernec orchik

Новачок
О то ж! Почніть із зведення стволів та прицільної лінії! На тому ж станку!
Та ні . краще не будемо вмішуватися в роботу німецьких майстрів і так є чим полювати , залишу онукам і якщо привчу їх до мисливства , то так і передам , що з цього ружжа вицілюйте зайцеві по вухах , а качку викреслюйте стволами , як мені колись дід говорив. Звичайно з погляду майстрів спортсменів це неправильно і я розповідаю якісь дурниці , та ми не тільки ходимо на полюванняшоб качок набити , а ще і за приємним спілкуванням з однодумцями і природою. Радий , що мисливці тепер такі розумники , що значить молодь , ні пуху Вам , ні пера .
 

витьок

Мисливець
Дякую всім хто відгукнувся.Вчора з моєї рушниці стріляв досвідчений колега мисливець .куля діаболо лягла на 5см.нижче цілі(ціль 5см на 5 см).Відсань до цілі 35м.Мені дав пораду вкоротити приклад .Приклад вкорочений на 1см.Разом з тим змінений пітч.Відстріляюсь в неділю
 

Mykola STARyy

Снайпер
... Радий , що мисливці тепер такі розумники , що значить молодь , ні пуху Вам , ні пера .
Ми з паном Яковлєвим оцінили комплімент:D
Як бачите, Витьок вже має результат, а ви радили йому прикидати відстань, робити поправку по вертикалі з розрахунку 75см на 35м. А при полюванні на кабана, в чагарнику? для мисливця з 30-річним стажем давати такі поради... гммм... легковажно.
 
Останнє редагування:

chernec orchik

Новачок
Де ви прочитали , шо я давав пораду робити поправки і розраховувати якісь 75 сантиметрів. Я говорив про заячі вуха, це жарт , бувальщина мисливська , про якого міфічного какбана Ви ведете мову . Тай не просив я Вас оцінювати мої якісь Вам компліменти , тим більш не приплітайте сюди шанованого пана Яковлєва . Повторю на російській . Это просто такая юморная охотничья быль и ни кого я не посылал на кабана в камыши . Да -а-а , оце пожартував , щож доброї ночі і це ніякий не комплімєнт .
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Рушниця Ваша. Робіть із нею, що хочете.
Але незрозуміло, як перевіряли рушницю кулями: один постріл робили чи, хоча б, три?..
По-друге, а чому на 1 см, а не більше чи менше? Перевіряли довжину прикладу накладанням пальця на гачок? І, між іншим, треба так вимірювання робити двічі: із товстим зимовим одягом та тонким літнім. І відрізати приклад на таку довжину, щоб він влаштовував використання із товстим зимовим одягом, а для літнього його треба буде подовжувати. тому необхідно мати додатковий (товстий зимовий на відміну від тонкого літнього) потиличник. Пітч ми обговорювали
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Та ні . краще не будемо вмішуватися в роботу німецьких майстрів і так є чим полювати , залишу онукам і якщо привчу їх до мисливства , то так і передам
Ніхто ламати рушницю не пропонував. Просто запропонував перевірити, як стволи та прицільний пристрій дивляться на мішень... разом чи хто як може... ;) Якщо пам'ятаєте, господар сказав, що стріляли із застосування станка. То до чого тут довжина прицілу (може й до чого, але приціл перевіряють у першу чергу!).
Успіхів! :)
 
Статус
Закрита.
Зверху