Ножи реплики, кто пользует?

Статус
Закрита.

хитрый лис

клон забаненого
посматриваю на китайский пара миллитари может кто юзал
 

krushel

Мисливець
Ganzo G711 та G720
як на мене, хороші, G711 в руці добре лежить і ним відносно зручно мясо розробляти, кінець заокруглений
720 ломовитий, і для великої руки
 

krushel

Мисливець
забув додати, ще маю G 704, всі вони репліки відомих, думаю по якості сталі однозначно відрізняються, але ціна питання в моєму випадку зіграла роль
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
посматриваю на китайский пара миллитари может кто юзал
Доречі от тест 704, там все
Ganzo G711 та G720
як на мене, хороші, G711
"чим довідченіший мисливець, тим меньший ніж"(с) гляньте тему "Ножі" там багато корисного. ніж "мілітарі" мало придатний до полювання. ІМХО і не тільки моє.
 

Oleg1970

Новачок
Користуюсь китайською мілею два роки, не бережу. Люфтів немає, замок надійний. Зробив менший вугол РК. Різ став ліпший, але при рубці сухого очерету трішки викришився не заминається. А на козі зрубуючи ребра все в нормі. Шкіру знімати не зручно через гострий кінець. Клинок 9см. напис CPM S30V. Ручка 14см. під рукавицю. Кліпса надійна. Думаю придбати ще RAT-1.
 

krushel

Мисливець
"чим довідченіший мисливець, тим меньший ніж"(с) гляньте тему "Ножі" там багато корисного. ніж "мілітарі" мало придатний до полювання. ІМХО і не тільки моє.
доречі довжина леза G704 86 мм то не багато і не мало, я сам ломіків не переношу, в нас на полюваннях колєги мають короткі для знімання шкури, завернуті
 

хитрый лис

клон забаненого
реплика понимаю как подделки именитых брэндов
 

saeco

Мисливець
реплика понимаю как подделки именитых брэндов
Репліки мають дві категорії:

Категорія 1: виріб з нанесенням логотипу бренду - «чиста» підробка з порушенням авторських прав. В цю категорію попадають моделі ножів відомих брендів в ціновій категорії від $300 і вище (підробок більш дешевих ножів не зустрічалось). Всі ножі випускаються під одним номером. Сталь, як правило, використовується як у оригінала, а от зовнішнє оформлення, термообробка інші. Тому зовні може бути все гут, а от експлуатаційні властивості ніякі. Як приклад, не можуть Чинайці підробити ножі Rockstead: сталь та сама YXR7, але термообробка максимум, що виходить 57-60 од., а в оригіналі чітко HRC 65.

Чисту підробку можна купити лише на Чинайських сайтах. На сайтах США за це блокування облікового запису, внесення в чорний список, передача даних в поліцію і т.д. В Європі – ножова тема «слабенька» і все може бути.

Задайтеся питанням і дайте відповідь собі: «Які Ваші відчуття від володінням і керуванням Ferrari вартістю $20,000 ?». Чим підтвердите свій статус?
Мені було б соромно.
Моя порада – не беріть, однозначно.

Категорія 2: виріб без нанесення логотипу власника бренду і може випускатись під своїм логотипом, логотипом замовника (ОЕМ), без логотипу (NoName).

За це покарання не має. Сталі використовуються ті ж самі, форма клинка, що в оригіналі. Оздоблення може бути трохи інше. Термообробка – як повезе. Так що можете купувати. Рекомендую купувати такі ножі тільки на eBay або Aliеxpress, читаючи уважно описання товару. Якщо заявлені властивості будуть відрізнятися від того, що отримали Ви, то зможете отримати фінансову компенсацію.

Взагалі, хочу звернути Вашу увагу на оригінальні ножі під назвою «1-st production». До цього виду відносяться оригінальні ножі першої партії випуску. Їх випуск обумовлений перевіркою якості перед масовим виробництвом. Ці ножі даються експертам. Експерти перевіряють і дають свої зауваження. Як правило, зауваження більше стосуються зовнішнього оформлення, місяця нанесення клейм і його якості відбитку і т.д. Якщо по Українські, то ці зауваження на ріжучі властивості не впливають. Ціна на такі ножі в два, три рази нижча, але це оригінал. Інформація про такі ножі з’являються на сайті Виробника і дуже швидко розкуповуються. На eBay такі ножі з’являються рідко і не залежуються.
Моя порада, купувати тільки на eBay.
 
Статус
Закрита.
Зверху