Нужна помощь в правильном определении названии оружия, года его выпуска и стоимости

Анатолий2014

Новачок
Всем спасибо за исчерпывающую информацию. Что касается состояния каналов стволов - самому интересно. поэтому, как только смогу до него добраться и почистить, скину дополнительные фото. еще раз спасибо за инфу.
 
  • Like
Reactions: kef

hantersvirid

Мисливець
Згідний з Лис Олександром по вартості.
Людина просить оцінити вартість зброї, вказати її модель, а у відповідь отримує якісь хитрі цифри 200- 250 доларів. Шановні "Знавці" розумію ваше бажання купити у людини яка звернулась за порадою рушницю за безцінь. ( Микола Старий вже клюнув і хоче першим ненароком приїхати і "допомогти оцінити" ) На які тільки поступки Ви готові. І прошу з подібними "порадами"розводьте людей з ціною поза публічними обговореннями, на людях, я думаю це не вийде.

Для топікстартера: з прочитаної літератури я думаю, що вказана рушниця являються післявоєнною спрощеною Зауєрівською вісімкою взятою за основу і доведеною іншим майстром або підприємством яке вказане на стволах. В м. Зулі їх було немало. Вони купували заготовки на фабриках у Зауєра
Зімсона як основу і доводили. Це дозволяло ставити свій товарний знак. Рекомендую відчистити стволи, якщо стволи зеркальні, беручи до уваги що рушниця не розбиралась вандалами, дерево схоже на оригінал, рушниця вартує суми вказаної Лис Олександром.

А "Знавцям" за 200 запропонованих доларів рекомендую собі купляти Тозівські курковки штампованого виробництва, а не німецьку високоякісну зброю.
 

Mykola STARyy

Снайпер
Шановні "Знавці" розумію ваше бажання купити у людини яка звернулась за порадою рушницю за безцінь. ( Микола Старий вже клюнув і хоче першим ненароком приїхати і "допомогти оцінити" )
Микола Старий свої бажання і цінові межі озвучив давно відкритим текстом
16-ка це калібр а не вік.:)
По стану і ціні діапазон досить широкий. Планую вписатися в 600-700, але можу, грішний, піддатися спокусі.
З другого боку, можу купити і дешевшу, з раковинами, для експериментів з шустуванням.
Хотілося би гарного дерева.
Пропонуйте...
а немца в 16 не хотите?
На корню мрію рубаєте :(;)
Пропонуйте:)
http://uoor.com.ua/forum/index.php?threads/Хочу-француженку-16-ку.57966/
Ваші звинувачення, як би це делікатніше висловитися, безпідставні.
Не бажаєте поступити як порядний чоловік?
 

kef

Зброяр
В тому то і справа ,що "знавці" тількі і "сидять" в темі "продам" і "оцінити," та не як не хочуть поділитися знаннями в інших темах.Таким чином штучно накручуючи ціни на прості робочі рушниці вартість яких становить 300-500 доларів.....,щоб продати а не продавати місяцями-роками.....Переконайте мене в іншому,що я помиляюся,чи являюся перекупом рушниць і таким чином збиваю ціну.З повагою до всіх учасників форуму!
 

tyrist 1945

Тигр
С старта Ваше ружьё стоит 600 дол., если стволы зеркало или приближено к нему 800-900 дол.
Саша, ти візьмеш хенеля за такі гроші? Я особисто ні. Хіба виставити цю рушницю за такі гроші і рік або два опускати ціну по 100 гривень. Відколи хенель коштує такі суми? Це моя думка. Може я чогось не знаю.
 
Саша, ти візьмеш хенеля за такі гроші?
Если бы оно было мне нужно, конечно взял-бы.
А если даже и по бизнесовой схеме, если в стволах зеркало, то 600 дол. я готов за него дать. Если в стволах сыпь, тогда я могу помочь найти клиента, который даст эти 600 дол.
 

tyrist 1945

Тигр
Если бы оно было мне нужно, конечно взял-бы.
А если даже и по бизнесовой схеме, если в стволах зеркало, то 600 дол. я готов за него дать. Если в стволах сыпь, тогда я могу помочь найти клиента, который даст эти 600 дол.
Ну от бачиш, ти оцінив так.. А я не готовий до таких ризиків. В мене є хенель і купив я його набагато дешевше. Тому і оцінив так.
 

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник
Если бы оно было мне нужно
Если бы у бабушки был бы......
Если нужно почистить стволы, то о зеркале не может быть и речи, 98%, что там сыпь, как минимум за патронниками!
Второе, это 16 калибр, в 12 оно с сыпью запросто ушло б за 600.
Цену сбить нехочу, просто есть реальная цена за которую его купят. Мне лично смешно смотреть объявы о продаже, к примеру, мц 21 по киллобаксу, да встречаются люди готовые выложить завышеную, в разы, цену за ружьё, но их все меньше и меньше.
Оценьщики! Давно в магазине были? Сколько сейчас стот Бельмонте?
А ата армс сп?
А вертикалка итальянская самая дешевая, к примеру бернарделли.
А со скидкой в 15% сколько?


А потом сравните новое и неновое с сыпью, и что выбрать?

За завышеную стоимость берут <люди> после продажи урожая, которым влом ехать в магазин в большой город!
 

kef

Зброяр
За завышеную стоимость берут <люди> после продажи урожая, которым влом ехать в магазин в большой город
Часом як припече,то і кредит доводилося брати.Але ми не "Торгово-промислова палата",по оцінці б/у рушниць.Кожен вирішує самостійно,однак і до дружніх порад варто дослуховуватися.....А так за останні роки на деяки рядові марки рушниць ціну штучно за допомогою "знавців" нагнано-підвищено досить таки суттєво.
-А власник теми напевно зрозумів ,що із всього сказаного варто вибрати свою "золоту"середину цінового діапазону.....Це моя власна думка і не є кінцевим обговоренням теми.
 
это не ружьё :)
А вертикалка итальянская самая дешевая, к примеру бернарделли.
Это тоже не добротный немец :)
А со скидкой в 15% сколько?
Так сколько же с скидкой 15%?
Давно в магазине были?
Не давно, то что более менее от 3000 дол....
 
Зверху