Ніж саморобний мисливцю та рибаку

Статус
Закрита.

Квитка1956

Новачок
Ніж мені подарували за пару копійок, як мисливцю. Жодного разу не використовував. Може комусь сподобається. Лежить без діла. Ціна 650 грн. У Вінниці. М.т. 0671428589.
 

Вкладення

Vadim1721vadim

Снайпер
Вы хоть опишите ТХ ножа так быстрее продадите.какая сталь «на вид может быть красивая а в реальности ,как я когда-то купил нож типа как у Рембо при первом ударе по деревяхе лезвие помялось как пластилиновое»,из чего ножны,размеры.
 

Мишко К36

Слідопит
Дарував син на день народження. А друзям дарую за копійки.
Доброго здоров'я.
Пробачте,будь ласка, та невже на стільки не дорогий (морально звісно) дарунок від сина,щоб його продавати?
Вибачте за зауваження,та от у мене,н наприклад, рука б не піднялась продати подарунок своєї дитини,яким би він не був у всіх розуміннях.С ин спитає "як ніж батьку?"
А я що в Сірка очі позичу.
Де правда в світі?....
Пробачте за флуд,та образу,але я такого не розумію.
 

Квитка1956

Новачок
Звісно, не ображаюсь та пробачаю. Ваша думка зрозуміла. Але в будь якому випадку, я в загальних словах описав про подарунок. Завжди в чомусь є тонкощі. І син тут мене зрозумів, бо ніж, це так, додаток. Є багато важливіших речей і т.п. між відносинами сина і батька. З цим сином все в нормі.
 

Квитка1956

Новачок
Цей ніж виготовлений, на мою думку, в місцях позбавлення волі. Ручка виготовлена з дерева, має синьоватий відтінок. Зручно в руці. Вчора пробував різати хліб, як на мене, будь лезо тонкішим, було б краще. Гравіювання якісне на лезі. Виборка, для пальця на лезі зручна. Лезо відполіроване. Чехол застібається на липучку, з кожи та кожзама. Про інші характеристики розпитаю, заміряю та пропишу.
 

Квитка1956

Новачок
Серега, предложи свою цену или на обмен. Цена , может быть и завышена, предлагайте свою. Лист бумаги А4 режет.
 
Статус
Закрита.
Зверху