Оренда угідь Тернопільщини

MrEGERGAS

Новачок
27 червня цього року, о 12.00, за адресою: м. Тернопіль, вул. Грушевського 8 (біля білого дому) організовуються збори представників користувачів мисливських угідь в Тернопільській області.
Мета зібрання:
Розгляд звернення до депутатів Тернопільської Обласної Ради стосовно продовження користування угіддями для ведення мисливського господарства громадою мисливців і рибалок області.
Контактна особа:
Голова Тернопільської Обласної Ради Українського Товариства Мисливців і Рибалок Сас Володимир Адамович, тел. 067 352 26 03
Участь мисливців і рибалок обов"язкова.
 

Taras-toz34

Мисливець
http://20minut.ua/Novyny-Ternopolya...ske-vladi-vid-mislivciv-oblasti-10282296.html

«Останнє китайське» владі від мисливців області


Всі мисливці Тернопільщини зберуться під стінами облради, протестуючи проти бездіяльності народних обранців, через що може зірватись сезон полювання



Пікет під стінами облради проведуть 27 червня мисливці області.

Вони «воюватимуть» через те, що сесія обласної ради не приймає рішення про закріплення угідь за районними організаціями Українського товариства мисливців і рибалок (далі – УТМР). Через це сезон полювання на пернату дичину - під загрозою.

Тернопільські мисливці стали заручниками політичних розбірок депутатів обласної ради, а нас є майже 8 тисяч, – пояснюють мисливці. – Сезон полювання на пернату дичину зазвичай відкривався в першій половині серпня. Однак цього року навряд чи буде можливість не лише відкрити сезон, а й полювати взагалі.

Лише сесія облради може приняти рішення про закріплення угідь за районними організаціями Українського товариства мисливців і рибалок, пояснили мисливці. Однак депутати на сесії не збираються, а якщо і зустрічаються в сесійній залі, все закінчується політичними розбірками.

Термін попередньої угоди закінчується 20 липня, – каже голова Тернопільської районної організації УТМР В’ячеслав Веселяк. – Всі документи зібрані, є рішення всіх сільрад. Але немає головного документа-дозволу, і навряд чи він буде до початку відкриття сезону. А без нього районні організації УТМР втрачають право користуватись мисливськими угіддями. Про полювання і мови не може бути!

Зазвичай в цій порі вже давно були готові і всі накази, і розроблена вартість відстрілу, каже В’ячеслав Веселяк. Зараз вся робота завмерла.

Тому мисливці області зберуться під стінами облради, аби відстояти свої права.
 

Миколай

Мисливець
доброго вечора. скажіть хто був сьогодні під стінами облради, які новини, як все пройшло, чи шось вирішилось? сам дуже хотів прийти, але робота... дякую.
 

MrEGERGAS

Новачок
В Турції 50 екологів протестували проти знесення парку, і бачимо як їх підтримали люди. В Бразилії підняли плату за проїзд в громадському транспорті-протестує вся країна. В "найдемократичнішій" і "найцивілізованішій" Європі страйки відбуваються постійно в різних верствах суспільства, люди добиваються свого і живуть набагато краще. Чому? Тому що там суспільство СОЛІДАРНЕ СОЛІДАРНЕ СОЛІДАРНЕ, а внас як завжди: "моя хата в ср.ці, нічого не бацю". З восьми тисяч мисливців і рибалок прийшли чоловік двісті, чи не встидно?
Надіюсь що 2-го липня під стіни облради прийде більше народу.
 

Миколай

Мисливець
треба старатись кожному прийти, так як на відкриття один день би виділити. і дати жару тим млєкопітающим. Р.S. якщо чесно я би тим всім млєкопітающим повідрубував голови і викинув десь в болото шоб не смерділо. давайте зберемось 2-го і будемо відстоювати себе.....
 

Миколай

Мисливець
Нарешті ми вибили своє право на полювання, хоча не на довготривалий термін, але якась гора з плеч зпала. ВІТАЮ........
 

Миколай

Мисливець
дзвонив сьогодні в тернопіль утмр, сказали є вже погоджений наказ на відкриття на 17.08.13р. так що ні пуха...
 

Taras-toz34

Мисливець
Думаю, що ця стаття чиста брехня. Тому що немає посилання на закон чи інший документ де написано про регламент прийняття таких питань. В інтернеті знайшов про Діловодство- "На документах, які приймаються колегіальними органами, проставляються два підписи. Наприклад, рішення підписують голова та секретар колегіального органу. Так само підписується і протокол.
Два та більше підписів ставляться на документах, за зміст яких відповідають декілька осіб."
Так, що немає за що переживати, тим більше, як ви писали вже є наказ в УТМР на проведення полювання. А його без офіційного документу про погодження від обл. ради я думаю не приймали.
 
Зверху