Остановить браконьерство!

senya2011

ветеран форуму
надійна команда
Надыбал сегодня в соцсетях пишут что Конотопский лесгосп!
 

Вкладення

Копатыч

Зброяр

сергей1975

Слідопит
Рапидас это точно, только пишут в соц сетях что этот дебил работник Конотопского лесного
хозяйства, а вот есть ли там зубры и где "это"( Рапидас мягко сказано) так сказать "охотилось"
пока не известно. Думаю все выяснится.
P.S. Зубров видал в прикарпатье Франковсой обл.
 

Dantist1982

Мисливець
Рапидас это точно, только пишут в соц сетях что этот дебил работник Конотопского лесного
хозяйства, а вот есть ли там зубры и где "это"( Рапидас мягко сказано) так сказать "охотилось"
пока не известно. Думаю все выяснится.
P.S. Зубров видал в прикарпатье Франковсой обл.
Есть в Конотопском раене зубры.Если село Жолдаки относится к Конотопскому раену.В тех лесах.
 

север

ветеран форуму
надійна команда
В Черниговской области за 15 лет ( последние 7 зубров провалились под лед, при преследовании их браконьерами, на р.Остер в 2007 году и все погибли ) полностью уничтожена популяция зубра в 120 голов (!)— и никто не был наказан.
Да и не удивительно: ведь само государство ( как это не парадоксально звучит!) косвенно и даже-напрямую, этому содействовало. Путем т.н. - узаконенного браконьерства, варварского, т.н. "селекционного" отстрела, стоимость которого ( официально!) измерялась в тысячах евро и не имеющего с настоящей селекцией абсолютно ничего общего!
Чтобы не быть голословным-о состоянии зубров в Украине за время независимости-докэрувалысь...http://www.ecoethics.ru/old/b83/11.html
 

mush4

Новачок
Доброго всім однодумцям времині суток, звичайно це ще мягко сказано про таких мисливців, я сам з вінницької обл, і у нас є зубри, це літиньський рн села Осолинка Миколаївка, і там минулої зими ці ж звані мисливці загнали джипами стадо зубрів на лід і ті потопились, це було у селі не подалік від літина, то от що хочу сказати таких піонерів вішати за їхні геніталії і нехай помучаються як бідні звірі))
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Доброго дня!Хочу Вам порадити ефективний
Ваш "ефективний" метод потру!
Бо як писали вже!

Років 30 назад бачив, як на полюванні, в лісі, один мисливець розбатав собі ногу на їжаці; резинові чоботи не допомогли і дядьки його возили в лікарню зашивати ногу. Моя думка, що це малоефективний метод боротьби з бракошами і обов"язково хтось попаде невинний.
З пов.
 

Авган

Мисливець
Доброго дня, у Волинській області Ратнівського р, від бракош уже нема спасу, стріляють круглий рік. Зайця ще до відкриття виб'ють. І полюють не прості смертні а чиновники колишні і теперішні егеря, і їм неможна нічого зробити , бо якщо не брат то сват прокурор або судя. Минулої неділі можна сказати були свідками як застрелили два Лосі, і це все нормально , про кабана і писати даже нехочиться бо його застрелили більше, між від чуми здохло. Коли на ветлікарню треба було кабана на аналіз то ті бракоши раювали щоб застрелити одного то вони дві ніви і одного джипа на повал загрузили. І де закон на що дивиться. В ночі на полях як на новорічній ялинці світиться. І як з ними боротися коли все вирішують зелені бумашки і продажні егеря які на все закривають очі.
 

Rocinroll

Новачок
"Сей час, по новым принятым законам,за сбор и огласку личной информации о некоторых чиновниках и членах их семей, можно загреметь."
Правильно, они же сами себе законы пишут, чтобы от нас отгородиться, как 2-хметровым забором!
 

skiff

Мисливець
по кулі ти нічого не знайдеш, бо восновному викорисовують полуоболочеку, яка перетворюється в шмат металу. По гільзі більш вірогідно знайти. Але мені щось не віриться, що ніхто не знає, хто в селі (районі) має квадроцикл.
 

Соболь 2000

Слідопит
по кулі ти нічого не знайдеш, бо восновному викорисовують полуоболочеку, яка перетворюється в шмат металу. По гільзі більш вірогідно знайти. Але мені щось не віриться, що ніхто не знає, хто в селі (районі) має квадроцикл.[/QUO

знаю що пишу, не завжди але визначити можна..., навіть по шматку металу, та й не думаю, що так багато карабінів в такому калібрі в районі. Якщо ствол зареєстрований , то при бажанні простіше простого. На мою думку особи на квадроциклі багатьом відомі, однак не всі захочуть говорити, бо напевно це "ЕЛІТА" вказаного району.
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Це неординарний випадок!!!Це були не мисливці,а виблядки від мисливства,загублені серед загублених!!Повірте,якщо вони промишляють на квадроциклах,то це не перший їх виїзд і думаю не останній.Вогонь вівся зброєю 223 калібру,а значить слід обов"язково є в кулегільзотеці обласного управління поліції,адже гільзи на місці виявлені!Слід є.Тепер черга за громадскістю і її діями по недопущенню волокіти,або закриття дій поліцією!!!
 
Зверху