Открытие на пушного 2017

Статус
Закрита.

КДН

Слідопит
Вчора відкрилися.
Я з трофеєм.Один постріл. Патрон на B&P 1,73 *32 гр шроту № 3. Дистанція 30 м. Влучив центром, в тушці нарахував 7 вхідних. Шість на виліт.
Фото не виставлю,заєць як заєць.
 

Альона

Новачок
Уважаемая девушка! Надеюсь, Вы уже не держите добытого зайца за уши? Луше держать за задние ноги, ибо вдруг оживший раненный заяц может нанести травму охотнику, взявшему его за уши или передние лапки!..
Ни пуха, ни пера!
ПыСы. Вон, как дядька АТІС в посту № 43
Ні,уже не тримаю)
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Всіх з відкриттям самого інтересного полювання - по пушному звіру!!Вдалих і результативних пострілів!! Львівщина чекає,хвилюється і радіє за ваші успіхи!!
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму

ATIS

Снайпер
Вчора був на Хмельниччині а сьогодні вже дома, на Рівненщині.Заєць порадував, бо є ;) Сидів в травах і в лугах, задоволення море, компанія супер і всіх ще раз з відкриттям. Всім ні пуху, ні пера;)
 

ATIS

Снайпер
Собачок мій в своїх дванадцять років не пішов на фотосесію, на другому плані відлежався. Але йому вже можна, заслужив;)
 
Останнє редагування:

KFoR

Зброяр
Я сьогодні теж відкрився. Вийшов трохи зарано десь в сьомій. Побачив на полі зайку який ще не ліг. Вирішив йти на скошену кукурудзу через рілю. Йти було важко та і результату ні рілля ні скошена кукурудза не принесла. Вирішив розвертатись і йти через ріпакове поле в сторону яблуневого саду. На пів дорозі до нього трохи далеченько як для відкриття піднімається ранішній заяць, його я успішно мажу, ну нічого хай живе та і напевно ми з ним ще зустрінемось. Буквально за якигось хвилин 20-30 вже біля саду піднімається молодий... постріл, сальто зайця... на годиннику 10:00 пора йти додому. По дорозі ще раз піднімаю "старого" знайомого, можливо з ним наступного тижня зустрінемось :)
зі. Після вещмішка зайчик був не в презентабельному для фото вигляді.
 
Статус
Закрита.
Зверху