Охотничья софтшелл куртка GameHide Fenceline Ulland

Статус
Закрита.

Vitaliy86

Зброяр
Состояние отличное, все целое, чистое, материал ветровлагозащитный 100% Polyester. 100% Nylon. Размер по бирке L. В куртке глубокие просторные карманы!

Замеры: Длина по спине от воротника 73.5см. длина рукава от плеча 62см. ширина по низу подмышек 61см. ширина плеч 54см.

Водонепроникна польова куртка преміум-класу Soft Shell
Представляємо нашу мисливську куртку Fenceline Upland, справжній шедевр, створений, щоб покращити ваші враження від полювання. Розроблена з прискіпливою увагою до деталей, ця виняткова куртка поєднує комфорт, функціональність і стиль, як жодна інша.

Ця тканина, стійка до атмосферних опадів, гарантує, що ви будете сухими та комфортними, дозволяючи вам зосередитися на тому, що справді має значення – на вашій гонитві. Пориньте у світ затишку, обійнявши флісову внутрішню частину куртки. Створений, щоб зігріти вас під час цих холодних мисливських експедицій.

Ця куртка, яка відповідає будь-яким вашим потребам, має низку продуманих функцій. Дві просторі карго-кишені пропонують достатньо місця для зберігання необхідних речей для полювання, а нагрудна кишеня на блискавці зберігає цінні речі в безпеці та легко доступні. Для максимальної зручності задня кровонепроникна сумка для ігор дозволяє легко транспортувати цінну гру.

Цена 1300грн.
 

Вкладення

Статус
Закрита.
Зверху