ПРОДАМ Італійську рушницю Sabatti Airone 12/70

Статус
Закрита.

Alex-jr

Мисливець
Пропоную на продаж свого "Італійця" Sabatti Airone калібром 12 мм. із 70 патроніком. Рушниця була придбана у 2011 році, настріл близько 200 патронів. Під замовлення був зроблений приклад з горіха із різбленням та пластиковими вставками на прикладі та пістолетній ніжці, а також є його рідний приклад який теж віддам із рушницею. На полювання брав тільки на відкриття на качку (маю у власності 2-ві рушниці). Від мене: Дуже гарна, надійна рушниця із подвійним замком запирання. Повна класика. Причина продажу хочу придбати Browning Maxus, дуже давно мріяв і ось наважився. Ціна 28500,00 грн. Продаж тільки через дозвільну систему.
IMG_5131.JPG
IMG_5130.JPG
IMG_5129.JPG
IMG_5128.JPG
IMG_5127.JPG
IMG_5126.JPG
IMG_5125.JPG
IMG_5124.JPG
IMG_5120.JPG
 
Останнє редагування:

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Місце реєстрації?
 

Alex-jr

Мисливець
У аирона стволы 710мм,чоки фиксированные . У отца такое только с одним спуском, ружье отличное,прикладистое,с очень хорошим боем.
Дякую "SIC" за відповідь. Дійсно бій у нього чудовий. Коли виберав багато рушниць потримав у руках як штучних так і імпортних, звичайні чомусь не розглядав, певно тому, що це був подарунок на моє 30-річчя від батьків та це була моя перша рушниця і хотілось щось особливе не таке як у всіх, але на моє здивування воно одразу мені "лягло". Рушницю виберав у м. Дніпропетровськ.
 
Останнє редагування:

Alex-jr

Мисливець
Не шкода батьківський подарунок продавати?
Шкода, але доречі це батькова ідея була придбати п'яти зарядку. Він про неї усе життя мріяв, але при "союзі" неміг собі дозволити..., а я лише із моделью оприділився. :)
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Доброго времени суток!Писал комментарий, но он загадочно исчез)))))Повторим!))))
Не загадково щез,а видалений модератором,бо суперечить вимогам Правил форуму,а власне ст.5.14 якою заборонено обговорення ціни продавця!!!Хочете поговорити-пишіть в особисте власнику,або створюйте відповідну тему в розділі "Обговорення зброї"!Все інше в продажних темах заборонене.Вам попередження і читайте Правила форуму!!
 

Alex-jr

Мисливець
Прошу вибачення "Арго", а що саме написав "Fonex"? Я ніякого коментаря не отримував. Дякую.
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму

palik

Новачок
Гарна рушниця і стан дійсно відмінний, зустрічався із Олександром дивився рушницю, якщо встигну продати свій карабін то обов'язково розгляну цей варіант. Саша дякую за виділений час приємно було поспілкуватись.
 

Alex-jr

Мисливець
"palik" дякую Вам, мені теж було приємно із Вами спілкуватись. Гарного настрою. :)
 
Статус
Закрита.
Зверху