Паста академіка Амосова: рецепт, перевірений не одним поколінням!

Mechanik

Снайпер
Літо вже закінчується, та вже впору подбати про свій імунітет і здоров'я своїх близьких.
Пройде зовсім небагато часу, і в аптеках буде ажіотаж на загальнозміцнюючі засоби, а кожна друга реклама буде розповідати, які ліки від застуди прибирає симптоми менше, ніж за добу)))
Проте всі ми розуміємо, що імунітет - справа наживна, а значить, про його стан потрібно піклується завчасно, тобто, вже зараз.
Академік Амосов рекомендував готувати дану суміш всім післяопераційним хворим для швидкого відновлення і зміцнення організму!!!
А якщо людина здорова? Користь такої «вітамінної бомби» взагалі неоціненна!

Інгредієнти:
500 г родзинок
500 г кураги
500 г інжиру
500 г чорносливу без кісточок
500 г меду
2 склянки волоських горіхів
1 лимон з шкіркою

Спосіб приготування:

1. Перемолоти всі інгредієнти в кухонному комбайні або через м'ясорубку і додати 500 грам меду.



2. Перемішати до однорідної маси і розкласти по банках.




3. Вживати по 1 столовій ложці 3 рази на день за 30 хвилин до їжі.



Ця суміш - унікальне джерело вітамінів та мікроелементів на будь-якому столі.
Вона ідеально підходить для школярів, людей розумової і фізичної праці, спортсменів і людей похилого віку.
Будьте здорові!
 
Зверху