Перекурчик

Статус
Закрита.

Mykola STARyy

Снайпер
Ну що, хто як відкрився? Я зі своїм чотириногим другом святкую відкриття.:(
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Доброго вечера Парни!!!
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Хотя конечно оружие должно быть вычищено и в порядке.
 

Mykola STARyy

Снайпер
Доброго вечора!
"Відкрився" і я нарешті.
Поїхав на вечір. Спека спала, сонце совалося за хмарки. Виплив на воду, заліз в очерет, сиджу чекаю. Раптом як звіється вітер, нагнав чорнющу хмару, грім, блискавка. Очерет нагнуло аж до води. Ураган був такий що качка, лисуха котилися по воді! Все піднялося на крило, проти вітру немає сили, летить задом наперед, падає на воду, котиться, знов злітає. В небі чорно від дичини.
Хвиля перекочується через борт. Я до берега, поперек вітру, неможливо встояти, кілька разів буквально падав на коліна. Добрався до берега, через 5 хвилин вітер стих, дощ припинився, вийшло сонечко. Краса! А на мені сухого рубця нема. Пішов до машини, переодягнувся в сухе. Але на воду вже не тягнуло.
п.с.Скопіюю в "Тернопільську область"
 

kef

Зброяр
Таке в перше за мій короткий вік...спека 35...хмари ходять .гримить навколо .дві.три краплі дощу і все...стає пустеля...два старих ставки пересохло за останній тиждень...навіть потужне джерело зачахло....рівчаки міліоративні заросли наглухо..лише стежки лишилися ті що раніше прокосили...жодного чистого плеса. ..вода затхла...та із запашком...ще таких пару років і все...допобачення чисті водойми...
У криниці ...теж два три відра чистої води і все...
Таке відкриття полювання у перше за всі роки мисливськи...
 
Статус
Закрита.
Зверху