Плюси і мінуси ІЖ27 радянського виробництва.

dia6lo

Новачок
.Часом жалкую , що продав бо останніми роками такі екземпляри ніхто не пропонував.Тай ціни кусючі , це нете,що можна було за 3200 чи 4000 тисячі гривень в еквіваленті долар 1 до 8 грн. в той час придбати.
Ціни залишилися такі ж, по відношенню до долара. От тільки зарплати так не виросли. (((
 

Taraskin 1980

Мисливець
Займаюсь полюванням 21 рік в користуванні мав пять рушниць . ІЖ-27 , ІЖ-27 Є в 12 калібрі. Із них був штучний ІЖ з досить не паршивим боєм хотя стволи були з маленькими раковинками .погано спрацьовував ежектор
нижьнього ствола але робота з надфилем дала свій результат і все почало працювати.дерево прийшлось замінити бо старе реставрації не підлягало .Полював з ним на качку,лиса ,зайця ,через декілька років продав .Купивши такий самий тільки з кріпленням під оптику як в німецьких трійниках , бій кулею з нижнього ствола був досить таки якисний. В основному куля полева 1-2-3- та озкара.на 50-60 м.як кажуть куди навів туди й попав. Потім придбав ще одного іжа з планкою як у іж-12 , перших випусків зі слів власника він його прибав у 1973 році , рушниця була у відмінному стані,трубки ідеальні без будь яких пошкоджень з нею полював на качку два інших іжа особливо ні чим не запамятались, бувало що нижній бойок давав осічку на радянському капсюлі "жвло" але ставив патрон у верхній ствол а у нижній з еврокапсюлем і все працювало.
Патрони роблю завжди сам ,порох використовую сокол-тахо-крук. В патронах застосовую оптюратор пластмасовий на порох , потім тонку прокладку, потім войлочний пиж плюс древесноволокнистий далі стаканчик на шріт або просто сам шріт закрутка або проста запресовка зірка УПС.Шріт на качку 7-5 , якщо з підходу то номер-7 розділений прокладкою картонною або тонким пижем на декілька частин .На зайця використовую номер-3-2-1 від початку та до кінця сезону полювання.На лисицю номер 1-0-00 в контейнері або без.Вага шроту від 28-33 грам. По клеймах не розбиравсь так як іж є іж.ложе --в основному були як кажуть прикладистими, хоча часом підганяв під себе сам. Але краще довіритись людям які цим займаються , результати полювання виклав в темі полювання рівненнщина.
В плюсах. та мінусах даноі моделі кожен вирішуе сам.Це теж саме як в обговоренні. що краще іЖ-27 чи ТОЗ-34.... .Часом жалкую , що продав бо останніми роками такі екземпляри ніхто не пропонував.Тай ціни кусючі , це нете,що можна було за 3200 чи 4000 тисячі гривень в еквіваленті долар 1 до 8 грн. в той час придбати.В користуванні також мав-ІЖ-18м-м.ТОЗ бм-16. ІЖ- 43. ІЖ -54.ІЖ-26є. дані моделі мають як і люди свої плюси та мінуси.
Вот и я о чом ежектор на совдеповских ружях полная херня .
 

Noter

Новачок
Доброго усім часу,не зміг оминути дану тему так як сам являюся власником иж 27-16 кал 75 року випуску,приклад монте-карло і бла бла бла...Короче кажучи після 700,розпочав люфтити на колодці набої як спортивні 24 грами так і мисливські максимум 28 грамів.Не знаю чи це такий екземпляр?Так як я користуюсь зброєю акуратно і приділяючи їй необхідну увагу і косметику.Висновки напрошують самі...Я чесно в шоці бо з цієї рушниці роблять вже культ.Попередня рушниця тоз 34 82 року народження,незнаю скільки настріляв батько я бахнув біля 6000 різних набоїв,і продав і ще стріляють,і посміхаються.
 

Старина Хэмп

Мисливець
На мою особисту думку Іж27 80х років випуску є досить хорошою рушницею. Вдалий дизайн, нормальна вага, хороший метал, хороші стрільові якості.
Це моя особиста думка.
Наведіть будь-ласка мінуси.
Один семейный иж 27 е был продан в 1985 году и мыслей купить его вновь больше не наблюдалось. А один экспортный, почти нулевый, остался с тех же пор для подрастающего поколения, потому что " не жалко". Тяжелое, неэргономичное полено. Но в бюджете до 300 долларов прекрасное универсальное ружье. Кстати, цена в Европе редко составляет больше 100 евро в идеальном состоянии. Под маркой "Baikal".
 

Kuzmich-ohotnik2805

Мисливець
Прошу допомоги, друзі!
Знайомий продає Иж-27 16 кал 1976 р.в в стані як на фото
просить 350 $. Думаю чи варто, підкажіть:)
 

Вкладення

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник

Kuzmich-ohotnik2805

Мисливець

okhorly

Слідопит
Шату немає, перевіряв
Боюсь, що 70$ власник не захоче скинути на новий приклад):(
Можно старый вылечить. На форуме есть спецы. Или купить БУ но не колотый, в запчястях бывают предложения. Вам решать, я дал бы 300.
 

Russ

Мисливець
Таке відчуття, що відсотків 80 тих, хто пише в цій темі ІЖ-27 в очі не бачили, або з тих "обиженных", хто в свій час задивлявся на "ВЕРТИКАЛКУ" в руках щасливих, а грошей вистачало лише на курковку. Не в образу))).
 
Начали с вопроса плюсы и минусы продолжили уже что лучше а что хуже а это значит что минусов немного следовательно иж 27 при том при всем ружье хорошее да и денег своих стоит потому как за бесценок от них избавится никто не спешит а против этого уже не попрешь.

Минус пожалуй самый существенный не то что в магазинах за ними очередей нет а то что многим охотникам они в тех магазинах уже недоступны вернее столько денег нет.
 

Коваленко А

ветеран форуму
надійна команда
а то что многим охотникам они в тех магазинах уже недоступны вернее столько денег нет.
Да нет! Просто за те деньги которые они стоят в магазинах, на нашем рынке появились более конкурентные им модели, как по цене, так и по качеству.
 

Барсук11

Новачок
Расскажу свою историю. У меня когда-то был ИЖ-27, лазил по камышу на уток, а товарищ с моим сыном пришли на лодке меня забирать, я ставлю на предохранитель и стволами вверх подаю ружьё товарищу, а сам пытаюсь залезть в лодку, и тут то ли лодку качнуло, то ли сын на радостях хотел за ружьё подержаться, он как-то зацепил курки и произошёл выстрел вверх, все закончилось благополучно. я опешил. проверил без патронов - при переводе ружья стволами вверх предохранитель не срабатывал, горизонтально все работало нормально. уже дома разобрал ружьё, нюансы не помню, но там действительно при повороте какие-то два флажка под своим весом опускались вниз и открывали предохранитель. может это мне так не повезло но через неделю я его продал.
 
Зверху