Подскажите что лучше Армсан 620 ата армс нео20 ?

V i k t o r

Мисливець
Хочу приобрести пятизарядку в 20 калибре так как никогда таких ружей не было не знаю, что лучше армсан 620 или ата армс нео 20. Да и вообще лучше газоотвод или инерционка, если кто имеет опыт таких ружей подскажите. Или может взять алтай в 20 калибре?
 

KFoR

Зброяр
Все залежить від бютжету який не шкода витратити. Особисто я як власник в 12 калібрі за нео ;)
є в інерційної системи переваги імхо.
 

web2r

Мисливець
Доводилося стріляти, правда в 12-му калібрі, з нео12 і стояджер 2000, сам володію армсан а612. ІМХО в армсана м'якша віддача і краща кучність бою
 

web2r

Мисливець
Армсан дуже точно стріляє кулею, тільки треба підібрати свій патрон, до стояжера теж вдалося підібрати кулю, на рахунок нео не скажу. З армсана стріляю кулями лаймана в контейнері спортінг 28, ширінського-шихматова моноліт і сегмент, бреннеке. Купляю їх на сусідньому форумі в хорошого майстра. Ще придбав гуалашку і турецькі оз-кара, але поки що не відстрілював, так як на службі, відстріл буде тижня через три.
 

web2r

Мисливець
ІМХО Якщо дозволяє бюджет, то радив би брати армсан. Коли вибирав для себе, теж дивився на алтай, але друг вирішив продати свій армсан, так що я тут же його купив оскільки знав що це за рушниця, плюс в брата 612-тий в дереві, плюс ще один в друга. Всі задоволені ними, жодних проблем з ними не виникало, мій переварює будь які патрони, стріляю в основному самокрутами, навіть кривуваті, з привідкритою зіркою чи закриті шалашиком перезаряджає, відстрілює без проблем. Одним словом я повністю рушницею задоволений. МРки навіть не брав до уваги у зв'язку з масою негативних відгуків крайнім часом про зброярський рашапром, плюс не хочу підтримувати фінансово загарбників.
 

роман!!!

Слідопит
Теж за Армсан. Маю Феному. Чотири роки жодної проблеми. Пристріляв Моноліт і лаймоподібну кулю в стаканчику з Е-36. Точність влаштовує.
 

web2r

Мисливець
Загинув, пішов в гараж ремонтувати машину і невдало впав в яму, наскільки я знаю.
Соррі за офтоп
 

КСФ

Слідопит
Останнє редагування:

kapitan-sa

Слідопит
Зверху