Полювання на Рівненщині

Статус
Закрита.

ATIS

Снайпер
20,01,18р мені з товаришами знову вдалося пополювати на хутрового звіра в МСК " СОКІЛ ". Полювали як загоном так і самотопом по полях. Зайці цього дня вирішили піти на "дальній кордон ", але все ж таки нам вдалося пару штук підняти і навіть щось добути. Стоячи на номері в другому загоні я почав, можна сказати, відбиватись від кіз;), кози, кози, кози, блін скільки їх в цьому хазяйстві:eek: і так цілий день, кози справа, кози зліва, зі спини. Одна козуля прибігла до мене і стала так, що мені потрібно було зробити крок і я міг погладити її по спині. Але полюємо ми не на них. Боковим зором в гущаку замітив якийсь рух, приготовивши зброю став чекати на вихід звіра. І ось русак ростопиривши вуха, пре мені прямо в лоб. Випускаю з гущака на чисте роблю перший постріл, попав але підранок, йде боком, добавив з другого, все, трофей розпластався на снігу. З полем. Ломаю рушницю, і не кваплюсь перезарядити патрони. за що і поплатився, і замічаю як з гущака вилітає лис. Викидаю з нижнього ствола гільзу, лис замітив мій рух і крутнув назад. Встигаю вкинути лише один патрон і зробити постріл, але лисиця вже була в гущаку і шріт видно не пробив кущі, або я в попихах просто промазав. Нічого нехай біжить є ще одине полювання;). Ми провели ще два загони, пройшли ланцюгом одне велике поле в яких вдалося товаришам добути ще два русака і на цьому полювання закінчилося. Далі було море анекдотів, байок і сміху. Гарний колектив це вже 50% успіху на полюванні. Фото і відео звіт я думаю надасть ForestDGB.
 

ATIS

Снайпер
Пропоную переіменувати тему на " полювання МСК СОКІЛ;)
 

ForestDGB

Мисливець
в цій темі полювання не не тільки у нас ! а по всій області + тема відкрита для звітів всіх бажаючих
 

ATIS

Снайпер
Я, наприклад лице не зацікавлене. Попав якось на полювання і мені дуже сподобалось, з тих пір ст\араюся потрапити сюди на полювання.
Якщо ви не були в Соколі на полюванні то раджу , будете приємно здивовані. А змінити тему запропонував бо є дві однакових.
 

ForestDGB

Мисливець
Обіцяний фотозвіт за вихідні (на зайця)
починаємо з наших песиків

Наша Гроза


прибули


Так так це саме той заєць про якого Atis склав цілу балладу


знову трофей

Умка на полюванні біля столу

Гроза в пошуку

Горн після перерви на обід


Знайомство з дичиною

В нашому господарстві на стільки дотримуються правила полювання, що деяки мисливці виходячи з загонки -предявляють мені відстрілюну картку)))))Ну звісно не був би то наш Василь...(хто його не знає єєє)

І знову наш брутальний єгер

Знову Гроза зі своїм трофеєм


Ось такі виявились вихідні в нашому лісі
 

Sahno_Bogdan

Слідопит
Всім привіт і знову розполохали вуханів ! Я як завжди мазло промазав два зайці думав , що до вечора мене заклюють , але реабілітіровався на лису троячком такого лисяру перевернув , аж носа задер :D:D:D
 

Вкладення

ForestDGB

Мисливець
Так так....ну ось і підійшов до кінця сезон на хутрового звіра(зайця-русака) як того нам не хотілося алеж- закриття сезону... Почнемо по черзі , традиційно полюваня було сплановане одне , а вийшло як завжди . Ну трохи спортила нам звісно погода -мокрий сніг з переходом у дощ не надно стимулював до полювання+ ще ця погода розлякала певну кількісьть учасників полювання мисливців , яким жінки наступили як то кажуть на білизну і вони лишилися в дома. - 5 мисливців і всі наші заплановані загонки вже взяти не так легко як нам хотілося б . І зайчика підняти з кварталу 10-тьма людьми теж складно. Але всеж таки як скзав Atis нас мало , але ми в "тельняшках"...
Почали:
Закриття звісно інструктаж всі вже його знають на память але всеж таки , що стріляємо і де гоним як -то кажуть і хто за що відповідає -всім доведено:

Наші постійні гості -друзі мисливці в нашому господарстві за цих минулих три сезони стали вже нам як якісь родичі)))

ну і перша погоня прогнозовано два вуханя і чотири втікло деяким зайцям навіть вдалося потролити нашого Богдана натикати йому дулів на стрілковій лінії))) та втекти в ліс у своє "логово "зайцове" як каже один наш місцевий єгер:


продовжуємо

наша Гроза

Так так , наш Богдан(Sahno_Bogdan) всеж таки реабілітувався, на даному фото він міряється своїми горіхами ,тим самим демонструючи хто тут домінуючий самець)))

Ну як кажуть сапожник але вже з сапогами...провівши стільки полювань за сезон взяв тільки одного вуханя (невезло) мій перший особисто і останій заєць в цьому сезоні...

Ну і як обіцяв хлопцям в останній загонці сезону буде -самий ЖИР , так і вийшло було піднято біля десятка зайців (не рахуючи лисиць та козуль) взято лише 3 ,,,алеж рекорд сезону встановлено хоч і на закриття...

наша пенсіонерка лайка Умка сьогодні дала фору всім молодим песикам і зробила сьогоднішнє полювання добравши два підранка лиса і одного зайця та піднявши ще кучу вуханів.

Ну і загальний результат


Ну і колектив єгерської служби нашого господарства чекає друзів -мисливців в наступному сезоні на хутрового звіра, це був дійсно незабутній сезон, було багато красивих пострілів та незабутніх миттєвостей та вражень на полюванні
 

ATIS

Снайпер
Нехай зайці плодяться до наступного сезону, а ми їм допоможемо, організуємо безпеку і прорідимо трохи лиса
 

Sahno_Bogdan

Слідопит
Цого сезону в МСК " Сокіл " я добував лише лисів і як завжди вибирав по своїй комплекції ! Останній лис просто красавєц ! І зберіг на слідуючий сезон як мінімум десятку життів зайонців:cool: !:cool:
 

ForestDGB

Мисливець
ще один відеозвіт полювання на копитних вже з минулого сезону , полювання в нашому господарстві . Звіт наших колег по цеху Київхантерс
 
Останнє редагування:
Статус
Закрита.
Зверху