Полювання на вовка в Канаді

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
У 25 кілометрах від Манітоби канадський мисливець піймав в капкан велетенського вовка. Волчара вагою в 89 кг унадився тероризувати однуе село. За тиждень там пропало 5 дворових собак. Поки вовк не почав гризти людей, мисливці терміново розставили капкани в окрузі для упіймання хижака.

Через кілька днів вовка піймали, а розмір звірюки просто шокував бувалих мисливців. Для порівняння, досвідчений вовк важить близько 60 кг.
 

Вкладення

16к

Мисливець
Зустріти б такого вночі.
 

16к

Мисливець
Тепер зрозуміло чому в КАНАДІ немає партизанів!
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Немаэ браконьэрів відповідно багато легкої здобичі для вовка дичини купа! вовк мав хороший раціон! Вот і вимахав!
 

Vik-Tor

Новачок
Как устроена охота в Канаде. Почитайте на Google. Есть еще на yourtube "О правилах охоты в Канаде, в провинции Саскачеван". Там наш соотечественник рассказывает и показывает (182 видео).
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Дуже можливо, що цей вовчара - помісь вовка та якогось собаки великої породи. Про це свідчить як його розмір (помісь така буває крупна), а по-друге, поведінка атипічна для вовка, але властива для метисів.
 

Vik-Tor

Новачок
Где-то читал что, в Украине застрелили волка весом 92кг. Волчара судя по весу большой. Интересно какие размеры человека на фото с волком? Если он 160см. в прыжке, то рядом с ним упитанный волк будет гигантом.
 
Зверху