Полювання на зайця 2015

Статус
Закрита.

Одинокий Вовк

ветеран форуму
надійна команда
Відкрили нормально. Спочатку мастили, а потім взяли по зайчику. Було нас на відкритті аж 5 чоловік. До часу дня закінчили, взяли те, чого душі не доставало і по домівках. Сусідня бригада на 12 чоловік взяла 1 зайчика та 6 лисиків, а ми лиса й не бачили.
Всіх зі святом!
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
До часу дня закінчили, взяли те, чого душі не доставало і по домівках.
То наливай! бо тежу душа просить а з ким нема, тай до відкриття 2 неділі:D:D:D. зайця чомусь з роками жалкіше стає бити, більше лиса люблю полювати.
З ПОЛЕМ!
 

---Roman---

Новачок
Ну і я відмічусь.
На відкриття зібрались майже всі. Багато народу було. Добуто одного зайчика, двох вдідпустили (прошляпили). Сім лисів.
Зайця нема, по лису вважаю гарно виступили.
 

Вкладення

Kapitan

Снайпер
Відкриття пройшло успішно. Таку кількість зайця памятаю напевно ще за часів союзу. До 12 години на 5 мисливців було піднято 13 зайців із яких 5 взятих. Із 4 лисиць добуто 2. Радує те, що всі стріляні зайці були добуті, підранків не залишилось. Весь заєць сидів у траві. Вставав тільки коли на нього наступиш.
 

Людовик

Новачок
Приятно, что хоть кто то пишет про успешность на открытие. У нас в Полтаве вообще мрак.... такого за 14 лет своих охот не видел. Все угодья выжжены как прерия, километрами, целые посадки выгоревшие как после напалма, сплошной пепел и вонь, не видели ни зайца ни перепелки ни куропатки, которой море всегда было в угодьях. Фотки сделали чисто просто, тут этот ужас даже показывать не хочу.....
 

Kapitan

Снайпер
Kapitan, от справді радий за Вас - стільки зайця побачити... Полювали вдома?
Так полював удома. Замітив уже давно одну закономірність. Там де є , або було бурякове поле, будуть і зайці. Не обов'язково на цім полі, а в окрузі, але будуть. Звичайно зайці дуже полюбляють і озиму пшеницю і інші культури. Але буряк то для них видно делікатес. Що й показала субота. Майже весь заєць тримався біля бурякового поля.
 

karman

ветеран форуму
надійна команда
Открылись успешно, зайца было много, куропатки тоже, в охоте участвовало 34 человека, в 14,00 охоту закончили, все с трофеями. Как то так.
 

Kula4ok82

Мисливець
Ось і в нас розпочався сезон на пушного,поздоровляю всіх з відкриттям!!!!! Сьогодні зібралось багато мисливців одна з бригад налічувала аж 45 чоловіків.Наша складалась з 19 чоловіків але ходили тільки 15.При першому заході ,пройшовши десь 3 км ,не чого не знайшли ,трохи засумували.Трохи переїхавши зайшли в іншу пахоту і ось перший постріл, взяли першого ,настрій зростає кров починає грати.... в кінці десь біля 13.00 вже було 19 зайців ,10 куріпок і один лис з єнотом.
 

север

ветеран форуму
надійна команда
Открылись и мы, на Черниговщине. Коллектив 3 человека+незаменимый помощник дратхаар. За 2 дня-3 зайца и лисица. Стреляли все. Видели также куропаток + в субботу 3 ключа (штук 80) перелетных крыжней, идущих, увы, на недосягаемой высоте. Небольшой отчет здесь:http://uoor.com.ua/forum/index.php?threads/Дратхар-універсал-чі-міф.37602/page-10#post-308195
 

Мiрошник

Новачок
Добрый день всем.Вчера и мы открылись,были в Новониколаевском районе.Как обычно праздник удался,не взирая не на что.Погода была прямо как на 1 мая,солнце, тепло,почти без ветра,сказать что зайца нет,не скажу ,но и не скажу что много.Может потому что тепло очень было,лежит пока ему на ухо не наступишь.Еще одна беда - выпаленые поля,балки,и.т.д.это просто мрак.видели 9шт из них стреляли по троим,не взяли не одного.было где то 20 человек
 

КСФ

Слідопит
Все угодья выжжены как прерия, километрами, целые посадки выгоревшие как после напалма, сплошной пепел
такое же было в прошлом году..выгорела даже дубовая посадка..а власть имущим до фени.
Вышли 15 человек в 07:00..протопали до 16:00...подняли 10 зайцев.взяли 5-х..Поля изъезженны авто..короче -дело табак.
 

S.V.R.

ветеран форуму
надійна команда
А про лиса в цій темі , можливий звіт ???
 
Статус
Закрита.
Зверху