Порадьте по сейфу

Andy 22

Новачок
Подав документи на отримання дозволу на придбання гладкоствольної зброї, сказали придбати сейф до приходу дільничого.
Порадьте з чого починати?
Планую купити АТА Армс нео 12
 

PirotehniK

ветеран форуму
надійна команда
Подав документи на отримання дозволу на придбання гладкоствольної зброї, сказали придбати сейф до приходу дільничого.
Порадьте з чого починати?
Планую купити АТА Армс нео 12
Задрали своей рекламой..
 

Leodr

Снайпер
Подойдет любой сейф, главное ружье отдельно, патроны отдельно.!
 

Leodr

Снайпер
Ничего прикручивать не надо,нет такого положения! Это только для собственного спокойствия!
 

Andy 22

Новачок
Разобрался что нужно 1.3 метра высотой.
А какая разница в сефах ферокон , паритет другие в магазинах не попадались?
 

Leodr

Снайпер
Вы хотите именно новый,? На форуме много в продаже и подешевле. А разница наверное в параметрах.
 

Andy 22

Новачок
Да не знаю, я может не доконца разобрался, нахожу только 2 шт. Немного стремноватые, квартира небольшая хочется более мение эстетичное ...
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Подойдет любой сейф, главное ружье отдельно, патроны отдельно.!
Нет такого требования с 13-го года.
Если Леодр имел ввиду, что патроны не должны быть в оружии (оружие должно быть разряжено при хранении), то он прав:
Инструкция приказа МВД № 622:
"12.12. Зброя, бойові припаси до неї, основні частини зброї, пристрої та патрони до них, що належать громадянам, мають зберігатися в металевих ящиках, сейфах, спеціально виготовлених для зберігання зброї, за місцем їх постійного проживання або в місцях тимчасового перебування власників (дачних будинках тощо), про що повідомляються органи поліції. При цьому зброя, пристрої мають бути в розрядженому стані".
Но требования хранить оружие и боеприсаны в отдельных сейфах или хотя бы в отдельных отсеках сейфа действительно сейчас нет
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show...&text=%F0%EE%E7%F0%FF%E4%E6%E5%ED&x=7&y=0#w11
 

Leodr

Снайпер
Спасибо Владимир Алексеевич, именно это я и имел в виду.
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
А подскажите, участковый сказал прикрутить к стене, а когда заяву писал сказали что ненужно! Кто прав?
Такое требование существует в Инструкции лишь для сейфов при хранения служебного оружия работниками правоохранительных органов по месту проживания:
"11.15. Працівниками правоохоронних органів нарізна і гладкоствольна вогнепальна зброя (пістолети, револьвери, рушниці) і бойові припаси до неї, пристрої та зазначені патрони зберігаються за місцем їх проживання. Нарізна вогнепальна зброя повинна зберігатися у міцно прикріплених до підлоги або стіни металевих ящиках (шафах) з внутрішніми замками (не менше двох), товщина стінок яких повинна бути не менше 3 мм."
 

Andy 22

Новачок
Да нет, у меня не служебное ) Спасибо!
А зачем вообще участковому приходить? На сейф посмотреть? В чем сущность рапорта?
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Почитай Закон Украины "О Национальной полиции", хотя бы ст.39:
Стаття 39. Перевірка дотримання вимог дозвільної системи органів внутрішніх справ

1. Поліція в порядку, визначеному Міністерством внутрішніх справ України, може оглядати за участю адміністрації (керівництва) юридичних осіб, фізичних осіб (у тому числі фізичних осіб - підприємців) чи їх уповноважених представників приміщення, де знаходяться зброя, спеціальні засоби, боєприпаси, вибухові речовини та матеріали, інші предмети, матеріали і речовини, щодо зберігання і використання яких визначено спеціальні правила або порядок та на які поширюється дозвільна система органів внутрішніх справ, а також безпосередньо оглядати місця їх зберігання з метою перевірки дотримання правил поводження з ними та правил їх використання.

2. Поліція може оглядати зброю, спеціальні засоби, боєприпаси, що знаходяться у фізичних та юридичних осіб, інші предмети, матеріали і речовини, щодо зберігання та використання яких визначено спеціальні правила чи порядок та на які поширюється дозвільна система органів внутрішніх справ, з метою перевірки дотримання правил поводження з ними та правил їх використання.

3. Поліція відповідно до порядку, визначеного Міністерством внутрішніх справ України, вилучає зброю, спеціальні засоби, боєприпаси, вибухові речовини та матеріали, інші предмети, матеріали і речовини, щодо зберігання і використання яких визначено спеціальні правила чи порядок та на які поширюється дозвільна система органів внутрішніх справ, а також опечатує і закриває об’єкти, де вони зберігаються чи використовуються (у тому числі стрілецькі тири, стрільбища невійськового призначення, мисливські стенди, підприємства і майстерні з виготовлення та ремонту зброї, спеціальних засобів, боєприпасів, магазини, у яких здійснюється їх продаж, піротехнічні майстерні, пункти вивчення матеріальної частини зброї, спеціальних засобів, правил поводження з ними та їх застосування) у випадку виявлення порушення правил поводження з ними та правил їх використання, що загрожують громадській безпеці, до усунення таких порушень.

4. Поліція інформує відповідний орган Міністерства внутрішніх справ України в одноденний строк про кожен факт виявленого порушення правил зберігання і використання зброї, спеціальних засобів, боєприпасів, вибухових речовин та матеріалів, інших предметів, матеріалів і речовин, щодо зберігання і використання яких визначено спеціальні правила чи порядок та на які поширюється дозвільна система органів внутрішніх справ".

Ну, и участковый должен бы знать, у кого есть на участке оружие, как храниться, а до того - не является ли претендент на оружие подучетным элементом, как себя ведет в обществе, что думают о нем соседи, не бухает и не колется ли, как готов к ранению и в дальнейшем хранит оружие и боеприпасы...
Ребята, не задавайте очень необдуманных вопросов...
 
Зверху