Звернутись до товариства змусило таке питання. Вже третій рік на територіії Вінницької області збільшуються плата за відстрільну картку сезонка на дичину. На пушного 2015 рік -250 грн. 2016 рік- 450 грн. 2017 рік 600 грн. Такаж сама ситуація з відстрілками на пернату. Членський внесок - 300 грн. хоча згідно з постановою вступні та членські внески 200 грн. При спілкуванні з мисливцями з Черкаської області виянилось, що в них відстрілочні по 1 грн. Хіба можуть мисливці з сільської місцевості чи пенсіонери сплатити такі суми внесків. Куди ідуть такі суми грошей на який розвиток мисливського господарства та відтворення дичини. Чому таке нахабство і як це питання можна через форум задати керівництву УООР України?
Вінницькій області страшенно пощастило. В інших областях ціни зростають щороку, а у вас тільки третій рік. Стосовно одногривневих відстрілочних, мабуть така ціна не окупить їх друк, не кажучи вже про якийсь розвиток. Так яка держава, такі і громадські організації. Чи ви десь бачили інше? Форум не є офіційним друкованим органом УТМР, а лиш засобом спілкування між його членами.
а сколько по вашему должна стоить отстрелка на пух? цена выросла но и зарплата с пенсией тоже поднялась,возмите курс долара в 15 году и посчитайте сколько уе стоила отстрелка тогда и сколько уе стоит сейчас
Кожен користувач сам встановлює ціни на полювання та строки його відкриття. А по простому кажучи, кожен дроче як він хоче
Як би там не було а саме доступне полювання на весь сезон,що на пернату ,що на пушного,це в УТМР....з його всіма не доліками......Спробуйте в приватному господарстві....одного дня вистачить наче пів сезону в УТМР...Хотя я можу помилятися....
Вибачте, але це неправда. В цьому сезоні я полював на пернату (качка) в одному господарстві, там за відстрілку разову заплатив 30грн. Знову прошу вибачення, але "точку" не здам, мусите повірити мені на слово, тому що я не "блатний" і не "по дзінку". А мою інформацію в принципі можливо перевірити, але для цього потрібен час і бажання. З повагою...
Так УТМР це Украйінське товариство і коли я в себе вдома заплатив внески і пойіхав по запрошенню в інший район чи область то за внески там я не плачу, а тільки за відстрілку!
Це одиничний випадок..... І якщо це інкубаторська качка....То це вже не полювання.... Я вже бачив як з вишки кидають а з низу платник стріляє... порахуйте скільки днів дозволених для полювання.навіть 30 грн.день.То за сезон вийде сума для багатьох досить таки велика....
доллар в 15году стоил 23-24, сейчас 27-28. подорожание 15-18%, отстрелка в 15году стоила 250грн, в 17году уже 600грн. подорожание на 150% разницу улавливаете? почему отстрелка не подорожала на 15% как и доллар?!
По Вінниччині дуже цікава ситуація... Кажуть у них мільйони згоріли на депозитах в банку "Хрещатик". От хлопці і хочуть компенсувати втрачене... А можливо це тільки слухи?...
Так я з Вами згоден. Але разова відстрілка у Вінничан на пернату була: для "своїх" - 80грн., а для "чужих" -160 грн. І ніхто качку з вишки не кидав ( як не дивно за такі гроші)
В цьому шановний Ви праві,але коли я їду в житомирську обл. і беру відстрілку там то я плочу чомусь внески в них і отримую відстрілку на відповідний район