По дроби...

ATIS

Снайпер
В нас в магазинах Кіровоградська, м'яка що піпець. Кіровоград робить і гарний шріт, от тільки продавці закупляти його не хочуть, беруть саме дешеве, щоб наварити чим побільше;)
 

mykro

Мисливець
а в нас дома шріт м'який і некруглий, в Івано-Франківську брав ідеально круглої форми але пластиліновий. Тепер беру лиш на форумі
 

pashamykytyn

Мисливець
В Мисливці на замковій запевняють, що в них дріб відповідає СССР гостам) Хтось там купував?
 

ATIS

Снайпер
Гіршої за їхню взагалі не бачив. Гірша Кіровоградської. Хіба може щось за два місяці змінилось. В СССР теж була різна, і мягка і тверда.
 

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
http://www.uoor.com.ua/forum/index.php?threads/Обміняю-дріб-на-баббіт.56551/
Вот тема, отец и сын занимаются дробью, как раз "кировоградские". Менял у них свинец не дробь, потом кажись и покупали еще с товарищем, не все помню. Дробь идеальной формы. Пожалуй если брать именно по визуальным характеристикам - одна из самых лучших в Украине. По твердости не могу определить, чисто субъективно. Менял крупные номера (№№ 2 - 00), излишняя твердость таким крупным номерам не нужна. Но это ИМХО. Судя по теме люди стараются для клиента, ищут баббит, хотят поднять качественный уровень своей продукции.
 

ATIS

Снайпер
№№ 2 - 00), излишняя твердость таким крупным номерам не нужна
Згідний, якщо не потрібен дальній постріл. Твердий шріт я не пересипаю ніякою буферка бо і так круглий летить а від цього і дальність пострілу виростає. А крохмалем пересипають мягку щоб меньше деформувалась. Да і нові пороха стартують дай Боже, що помне ще в патронів, не говорячи вже про звуження.
З твердим круглим шротом і кучу легше зібрати і рівномірність.
Дробь идеальной формы.
Кіровоградська заводська якраз теж супер кругла, тільки мягка. Мягкий шріт легше зробити круглим, обкатується легше;)
 

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Кіровоградська заводська якраз теж супер кругла, тільки мягка. Мягкий шріт легше зробити круглим, обкатується легше;)
Это понятно. А что означает "заводська"? В Кировограде есть завод или фабрика по производству дроби? В Украине кажись был один завод в Одессе, который давно не работает. Но может и ошибаюсь. В общем, интересна информация по этой теме. Заранее благодарен!
 

ATIS

Снайпер
Забув виділити лапками, так кажуть в нас в магазинах, ну тіпа "що ви хочете тож завод робе":D:D:D
 
Зверху