Продам НОВИЙ МЦ 21-12 1990р.в.

Статус
Закрита.

Videoprof

ветеран форуму
надійна команда
Продам власний МЦ 21-12, 1990 року випуску, в стані нового, дульне звуження чок, патронник 70мм. Попередній власник не був мисливцем і зберігав даний напівавтомат в розібраному стані, в заводській коробці в дивані, стріляв з нього лише "салют" на Новий рік. Мій настріл: 5 пострілів для проби роботи механіки-без зауважень.
Думаю, пошановувачі МЦ 21-12 оцінять стан даного напівавтомата: метал і відмінному стані, ствол в ідеальному і зовні, і в середині. Думаю, бій цієї рушниці не потребує реклами, в чому пересвідчився і я особисто. Спеціально зробив фото направляючих затвора в ствольній коробці-на них ще навіть заводське вороніння не стерлось. Нарікання викликає лише лакове покриття дерева (бук)-воно некрасиве і нестійке, по розуму, його треба зняти, проморити і обробити льнянкою або скрити новим якісним лаком.
Рушниця зареєстрована та знаходиться в м. Полтава.
За рушницю прошу 470 у.о. (При ціні турецьких напівавтоматів від 650 у.о. вважаю її гуманною), або, відповідно в національній валюті по курсу, за яким можна купити валюту. Якщо долар впаде знову до 8гр, буду щасливий віддати рушницю новому власнику за 3760гр.)))
Контактний тел. 050-404-30-13.
 

Вкладення

Videoprof

ветеран форуму
надійна команда
Трохи подорожчало: 550 у.о. по курсу в національній валюті.
 

babur

Слідопит
Паспорт рушниці є в наявності?Можна побачити на фото?
 

Videoprof

ветеран форуму
надійна команда
Нажаль, паспорт зберігався окремо від рушниці, і був загублений серед сотень старих книг та журналів...
 

babur

Слідопит
Ця обставина зменшуе цінність рушниці,так як в цьому єкземплярі продається не тільки зброя,а також іі історія.а історія вся в паспорті,якии втрачено.Тому варто пошукати паспорта і він значно добавить рушниці привабливості.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Тому варто пошукати паспорта і він значно добавить рушниці привабливості.
привабливості тут найкраще додає ціна та стан рушниці, хоча й роки випуску не найкращі. зате навіть по фото видно, що стан нової рушниці. а інструкцію як користуватись ось - http://huntset.com/page222.html, рушниця поважна і недогляду не терпить
 

Videoprof

ветеран форуму
надійна команда
Дякую, NORD_10!) Рядова рушниця 1990 року не претендує на колекційну цінність і продається лише як достойний зразок Тульського збройового заводу, який, завдяки своєму цнотливому стану бездоганно послужить довгі роки мисливцеві, який любить, розуміє і доглядає свою зброю. А по бою МЦ дасть фору багатьом іменитим і в рази дорожчим закордонним рушницям.
 

Videoprof

ветеран форуму
надійна команда
Резервіст Sir 007 не виконав свої обіцянки по передоплаті, не передзвонив. Несерйозний чоловік, майте на увазі.
Рушниця продана Юрі з Борисполя. Бажаю влучних пострілів та мисливської удачі!!!
 

Videoprof

ветеран форуму
надійна команда
Модератори, закрийте тему, будь-ласка!
 
Статус
Закрита.
Зверху