Продам ТОЗ-34 12 кал

Статус
Закрита.

kef

Зброяр
За тих декілька грн...готові в штикову атаку йти...А реально то лише пар з чайника вийшов....
Що не тема .то одні "хвахівці" збройової справи. ..Суть не в ціні і не в стані рушниці. Просто пропозиції перевищують попит.Кому потрібна рушниця перевірена десятиліттями,той все зрозуміє і придбає .І не варто списувати на бідність та відсутність коштів...Тут вже такі авто їздять,та будинки ростуть наче гриби осінні ,що "старушці" Європі і не снилось...
А така рушниця як ця варта уваги...лише за збережений стан і люксовий бій.Сам з такою полюю але дещо старішою по роках...Нормальна робоча робоча рушниця. Хто бридбає не пошкодує...Бо їх все ж таки з роками стає все менше і менше...А купляти за тисячі доларів рушниці сенсу не має..бо то лише ціна на марку....а бій може бути однаковий або навіть гірший...
 

paliy65

Слідопит
Я бы попросил Админов запретить флуд в темах продам и обсуждение цен.
Есть Курилка там и развлекайтесь.
 

Volker

Слідопит
Реально! , кто поверит, что советский офицер- с 1990 года - ни разу не выстрелил с ружья??? При этом, цевье со следами эксплуатации и подмазано то ли едом, то ли морилкой??? А салидола и ззк, так понимаю есть еще про запас, с тех времен??( шучу, ничего личного).
 

Alehandro777

Мисливець
Приятно что у людей есть юмор но мы не камеди клаб а на форуме связанным с оружием и охотой и еще раз повторю ружье не стреляное а дерево пропитано льняным маслом для сохрана всех с праздниками.
 
  • Like
Reactions: kef

Alehandro777

Мисливець
Резервист мягко сказано оказался крайне не серьезным второй раз стартует взлететь не может резерв снимаю ружье в продаже.
 

Корнилов

Снайпер

msidnenko1965

Мисливець
Кому то понравился ваш ТОЗИК и давай цену сбивать.Меньше кого слушайте. ТОЗ зачотный и цена адекватная и сохран шорошый.Удачи в продажи.Такие ружья не залежатся скоро заберут.
 
Статус
Закрита.
Зверху