Продам мисливський ніж

Статус
Закрита.

woodcarver

Мисливець
Пропоную вашій увазі мисливський ніж. Ніж виготовлявся для практичного використання, тому не "вилизувався", якщо є незначні косячки, то на функціонал абсолютно не впливають. Ніж не Х.О., упор 4.5 мм. Додаткову інформацію і фото надам в П.П або по тел. Дякую за увагу. Ніж "Зручний". Клинок. Кована Х12МФ від "Волі", В. Ляшко, гартована 60-61 Роквелл., фініш-сатин, клин по обуху, розміри клинка 127х25х4 мм. Зведений в 0,2 мм. Руківя. Венге, бронза. вулканізованя фібра, фініш "Даніш-оіл", довжина 125 мм. всадний монтаж на епоксидку з наповнювачем. Чохол. Шкіра Х.Д., проклеєна, прошита, ( нитка вощена, плетена), підвіс вільний. Ніж заточений. Невеликий, зручний ніж, для полювання , пікніків і т.п., відмінний різ. В ножнах сидить міцно. Ціна 1450 грн.
 

Вкладення

  • Like
Reactions: SAB

woodcarver

Мисливець
До вашої уваги ще один ніж з "Фальш-лезом". Клин, кована Х12МФ від В. Ляшка, гартована 60-61 один., фініш сатин, фальш-лезо по обуху, розміри 135х28х4 мм., зведений в 0,2 мм. Руківя, венге, бронза, фібра, нейзильбер, довжина 125 мм., фініш " Даніш". Чохол, шкіра Х.Д., прошита,проклеєна (нитка вощена, плетена). Підвіс вільний, ніж сидить міцно. Заточений, відмінний різ. Ціна 1450 грн. Додаткову інформацію надам в ПП. Дякую.
 

Вкладення

woodcarver

Мисливець
Для поціновувачів нержавійки. Ніж " Акацієвий". Клин, кована 98х15 від Кононова, гартована в 59-60 один., фініш галтовка, спуски прямі від обуха, клин по обуху. Розміри клинка 130х28х4,5 мм., зведений в 0,2. Руківя, кап акації, фініш "Даніш", були мікро пори, залиті клеєм, довжина 125 мм. Чохол, шкіра Х.Д. проклеєна, прошита, підвіс вільний. Ніж заточений, різ відмінний, в ножнах сидить міцно. Хороший робочий ніж з відмінним клинком. Ціна 1750 грн. Додаткову інформацію надам в П.П. Дякую.
 

Вкладення

woodcarver

Мисливець
Мінус 50 грн. з кожного ножа. на всі питання відповім в ПП. з повагою.
 
Статус
Закрита.
Зверху