Продам новігатор Garmin eTrex 10

Vacuk2110

Мисливець
Новий
010-00970-00-1.jpg
Garmin eTrex 10 зберіг основні функції, міцну конструкцію, доступність і довгий термін роботи батарей (до 25 годин) - ті характеристики, які робили прилад eTrex найнадійнішим GPS-навігатором. У новому навігаторі поліпшений користувацький інтерфейс і додана базова карта світу, геокешинг без паперових записів та підтримка аксесуарів, eTrex 10 являє собою абсолютно новий пристрій, який міг бути створений тільки компанією Garmin.
Створений для пригод
Варто відзначити не тільки невеликі габарити eTrex 10, але і зручну конструкцію приладу. Навігатор eTrex 10 обладнаний поліпшеним монохромним дисплеєм з діагоналлю 2.2", яким зручно користуватися за будь-яких умов освітленості. Він є повністю водонепроникним (IPX7) і випадкове занурення у воду не порушить його роботу. Легендарна міцність eTrex робить його невразливим до пилу, бруду, вологості і води.
Геокешинг
Навігатор Garmin eTrex 10 підтримує GPX-файли геокешинга, так що можна завантажити тайники і опис безпосередньо в пристрій. GPS-навігатор зберігає і відображає основну інформацію, включаючи місце, складність, підказки й описи, що робить його незамінним помічником у ваших пригодах. Відмовляючись від паперових записів, ви не тільки допомагаєте зберегти природу, а й підвищуєте ефективність геокешинга.
Подорожуйте по всьому світу
Портативні навігатори нової серії eTrex - це перші GPS-приймачі для загального використання, які можуть одночасно приймати сигнали з супутників GPS і GLONASS. При використанні супутників GLONASS час, необхідний приймачеві для визначення місця розташування, в середньому приблизно на 20% менше, ніж при використанні GPS. При використанні супутників обох систем, GPS і GLONASS, кількість супутників, з яких приймаються сигнали, збільшується на 24 у порівнянні з використанням тільки системи GPS.

вартість 3500, пристрій новий, діставався із коробки лише для перевітки
т. для довідок: 097-113-11-14
 
Останнє редагування:

Vacuk2110

Мисливець
так він і є новий, із коробки діставався для перевірки чи робочий...
 
Зверху