Продам нож Cold STEEL (recon tanto)

Статус
Закрита.

Виктор197

Мисливець
Оригинал. Новый. Не точился -бреет! Приехал с США. Хотелка 4500 грн! 0958374847 Виктор. Не холодное оружие.
 

Вкладення

Кальян

Мисливець
Не холодное оружие.
Доброго Вам вечора пане продавець, ніж дійсно гарний, але Ви стверджуєте що це не холодна зброя, з цього приводу в мене питання - висновок єксперта є у Вас в наявності?, надайте фото, чому так запитую? тому що дивлюсь на підпальцевий нижній упор, так як на мене то він має більш ніж 4 міліметри, а це вже холодняк. Дякую.
 

Виктор197

Мисливець
Все дуже просто. На сайті В Америці де я його брав, ніж позиціонується як не холодна зброя. І якщо це булоб не так, таможню ніж не пройшов. Таможню реагує чітко, декілька ножів були повернуті в штати. Висновок експерта, дійсно можу Вам зробити, але він, Вам ні чого не дасть. Так як в Нашої країні підхід досить не однозначний. Поки ніж лежить у Вас- ні кому до нього не має діла. Тільки Ви його застосували - то і проста виделка стає по заключенням єксперта холодною зброєю. Повірьте знаю про що кажу, за спеціальністью я Адвокат.
 

Виктор197

Мисливець
Ребята! С вилкой пример образный. Но на практике имеют место случаи, когда человек приобретая нож в магазине ( с заключением эксперта не х/о), применив его - имел другое заключение- ХО . Вот это и имелось ввиду.
 

Кальян

Мисливець
та вы шо?! если упор больше 4мм то значит сразу холодняк?!
Пане Сенс 1, я читаю Ваші вислови, та вважаю, що Ви така велика поучілка)))), але в цьому в мене немає потреби " собака лає-караван іде". Пане Виктор 197 прошу Вас вибачити за флуд у Вашій темі,
 
Статус
Закрита.
Зверху