Станки LEE LOAD-ALL, MEC, Ponsness Warren, запчасти и многое другое. Консультации.

Andreich

Новачок
Добрый день. Скажите пожалуйста сколько будет стоить привезти вот такой станочек, новый Ponsness Warren 375C Reloader 12к. Или б\у в хорошем состоянии. Если удобно то лучше на почту: pm.akadem@gmail.com. и прайс туда же. Спасибо.
 

Адвокат1987

Мисливець
Яка вартість на даний момент
lee load all 2, і скажіть чи в Люкс входить
Конус Lee Load All 2, для закатки під полуавтомат ? якщо ні чи можна у Вас цей девайс замовити і яка його ціна? Та номер скиньте як з Вами зв"язатись. моя електронка
sergeiboc@gmail.com
Дякую!
 

maxuas

Слідопит
ребятушки, в первом сообщении темы есть мой телефон, емейл -
пишите туда, пожалуйста.
 

Адвокат1987

Мисливець
Все чітко! Можете не боятися робити передоплату, продавець совісна людина. Доставка швидка, замовив два дні і він у мене, товар іде у фірмовому пакуванні (картонна упаковка) плюс продавець її замотує плівкою. Дякую. На рахунок 224 мірки для пороху ТАХО можете її некупувати, можна переробити якусь з наявних мірок під ту, що Вам треба в інеті повно про це відео. На рахунок форми для загиба бортика для піватомата, то якщо токаря маєте недорогого, теж можете не замовляти, якщо токаря немаєте замовляйте адже за виготовлення візьмуть більше ніж можна придбати у цього продавця. Дякую !
 

maxuas

Слідопит
спасибо за отзыв.
кстати для доводки мерок Лии с соблюдением принципе постепенности и уклона стенки внутрь можно использовать дебуринг тул.
обычно применяется для снития фасок с дульца латунных нарезных гильз.
268443.jpg IMG_1173.JPG
 

KIRA

Мисливець
Доброго дня! Цікавить Lee load all2 люкс, чи є в наявності і ціна!
 
Зверху