Продам чоботи для полювання Irish Setter Rutmaster Rubber Boots

Статус
Закрита.

ШАМАН1111

Мисливець
Продам чоботи для полювання відомої фірми Irish Setter Rutmaster Rubber Boots. Прибули з США. Нові в коробці. Якісні та легкі, зручні у ходьбі. Повністю водонепроникні. Антимікробні устілки, самоочищуюся підошва, система екофлекс - легке взування і т.д. Опис можна знайти в інтернеті. Чоботи дорогі , але вартують тих грошей. Вартість в мене така ж як в США, з доставкою в Україну. Причина продажу - купив собі, але не можу взути через високий підйом. Звертаю увагу - це чоботи з низьким підйомом.
Колір: Mossy Oak.
Розмір: 8 EE/WW(наш +-40 - 41 ) (довжина устілки 27,5 см).
цена 3500 грн. (еквівалент 130 у.е. на момент продажу)
тел. 0999221444
При купівлі, якщо покупець вагається чи підійде розмір, я готовий вислати чоботи для примірки любим перевізником. Для цього необхідно покупцеві визначити у перевізника, яка буде вартість доставки у обидва боки, та поповнити мою картку на такий рахунок. Це для того щоб я потім не оплачував пересил у випадку не добросовісних покупців. Звісно я це врахую при розрахунку вартості чобіт.
 

Вкладення

ШАМАН1111

Мисливець
Вага одного чобота 1.215 гр. Вибачте у звязку з сімейними обставинами трохи пізно відповів.:)
 

XSERKX

Новачок
Не парьтесь все ириш сеттер такие. Хоть на два размера больше все равно галиностоп будет жестко фиксирован. Их фишка в том что они как кроссовки. Поносите немного по квартире дому они через 4-6 часов носки примут форму ноги и будет легче.
 

ШАМАН1111

Мисливець
Дякую за пораду. Ношу постійно таке взуття але на жаль ці чоботи не можу навіть взути на ногу. А так взуття суперове, рекомендую всім для полювання та активного відпочинку. Також хороші ще Лакроси.
 

ШАМАН1111

Мисливець
Використовую на полюванні :) Просто рекомендую іншим, так як добре і комфортно носяться. У продажі не маю.
 
Статус
Закрита.
Зверху