Продам Sobatti Airone 12/70 (Італієць)

Статус
Закрита.

kyznezovskij

Мисливець
Для особо глазастых-на фото 5 и 6 это не забоина , а конструктивная выемка для бойка нижнего ствола , при закрывании ружья...
Не пишите ерунды товарищи
Во итальянцы тупые! Вот другое дело ребята из Тулы - захотели и сделали ТОЗ 34 без конструктивной выемки.
 

AND KOV

Снайпер
Во итальянцы тупые! Вот другое дело ребята из Тулы - захотели и сделали ТОЗ 34 без конструктивной выемки.
Так Вам тогда зачем тут розводить глаголы, охотьтесь с ТОЗом 34 без вынмки и будет Вам счастье. Никто же не против.
 

yuriu 71

Мисливець
ох уж эти робяты из тулы....:rolleyes:....как пришли они на роботу в средине восьмидесятых...так и не перестают удивлять до сих пор....:confused:....откуда они токо взялись...эти робяты..
 

Alex-jr

Мисливець
Шановні форумчани, якщо є у когось якісь запитання стосовно фото перфотографувати чи ще щось, будь ласка я готовий до диалогу. Стосовно іржі на торці стволів я взагалі дивуюсь.... яка іржа про що Ви говорите???? Візьміть будь яку рушницю, якій не "нафарбовували губи" і я впевнений, що те саме Ви побачите чи хочете сказати, що італійці то "лайно", а ось радянські рушниці то супер!!!! Я нічого не приховував не приховую і приховувати не збираюсь стан рушниці близький до нової і ціна на порядок нижча ніж магазинна. Якби я хотів десь когось ввести в оману то певно не робив би фотознімки з таким збільшенням та у такій якості чи не так? Гарантую, що наступний власник буде задоволений прибором, а ті хто хоче придбати, щось на порядок дешевше, у Вас є можливість розглянути інші оголошення. Майте повагу до інших і не пишіть різні нісенітниці. Дякую за розуміння.
 

Varjag229

Слідопит
В математиці вираз "на порядок" означає у 10 разів. І KR_yST поставив смайлик - тобто - це жарт.
П.С. Вдалого продажу.
 

Alex-jr

Мисливець
Резерв знято. Людина, що просила відкласти продаж до вказаної дати, так і не вийшла на зв'язок. Рушниця у вільному продажі.
 
Статус
Закрита.
Зверху