Прошу встановити рік випуску і вартість рушниці

Статус
Закрита.

kef

Зброяр
Зареєстровано: Рівне.
REMO-GEBR REMT-SUHL кб-12. довжина ствола 75. ежектор , вага 3.100 звуження стволів не вимірював , патронник можливо 65 мм. , так як нові гільзи СРСР папкові входять з легким натягом і на кінці гільзи виходить невеликий конус в 2-3 мм. В стволах сип , дерево нове , рідне не збереглось , скоба і тильник замінені.
 

Вкладення

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Це рушниця зброярської майстерні братів Ремпт,Зуль,ствольна пара витвір зброярської фабрики Remo-Gewehrfabrik ("Remo Gewehrfabrik Gebr. Rempt Suhl").Рушниця випущена в кінці 30-х років.Про заміну тильника і дерева Ви писали самі,а от оригінальний тильник на Ремпті такий як на фото,а влесне без написів,позначок і індефікаторів.



Думаю,що ціна йому,враховуючи стан,технічні переробки і заміни,не вище 700-800$,а при умові оригінальності і чистоти ствольної пари всередині-1000-1100$!!
 
Останнє редагування:

Рітос

Новачок
Рушниця випущена в кінці 30-х років
Исключительно для "повышения образования" в этом направлении: посмотрел тему, стало самому интересно какой год выпуска данного ружья, по троим клеймам нашел период 1950-1974 г.г, а тут вижу Ваш комментарий о конце 30-х. Если можно, поделитесь информацией.
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Для початку подивіться клеймо калібру -воно наносилось до 1939року,а особливо треба дивитись до форми корони і положення хреста на ній-це головне для встановлення року випуску!!
 

kef

Зброяр
Хочеться знати чи є в нас на форумі власники даних моделей.....І їхня думка як користувачів...
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Я переконаний що є,але дякуючи все тій же дозвільній службі,більшість і не знає того,що має,бо воно все скрите під дозвільним незнайством яке іменується одним словом-ІНОМАРКА!!Пора вже вищевказаній службі приділиті особливу увагу при підборі кадрів і особливо в профільному напрямку!!Лише тоді,це домінуюче на цей час магічне слово-ІНОМАРКА,щезне навіки з документального підтвердження власності того чим користуються власник мисливської зброї.
 
Останнє редагування:

kef

Зброяр
Одиниці які дійсно цікавляться тим чім потрібно....Ця рушниця записана як Зауер..:D
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Одиниці які дійсно цікавляться тим чім потрібно....Ця рушниця записана як Зауер..:D
Не треба також цуратись допомоги помічників.Цей напрямок колись мав неабиякий успіх.Не знаєш,не можеш поставити правильний "діагноз" зброї-попроси знаючих людей допомогти.Тоді і будуть появлятися на світ сховані зброярські шедеври.Сховані не злодіями і шахраями,а неуками!!ІМХО.
 

kef

Зброяр
Цю рушницю не важко ідентифікувати по клеймах і написах. .На ній інформативних клейм достатньо.Тому то і запитую чи є власники...
 

kef

Зброяр
Цікавить різна інформація в першу чергу про ідентичну рушницю з горизонтальним розташуванням стволу...Бо можливо з часом буду продавати ...хотілось щоб не просто так для стрільби на полюванні що сезонну а для дійсного пооцінювача зброї даних майстрів....
 

kef

Зброяр
Що.хіба немає власників аналогічної горизонталки ...чи це єдина на всю Україну....:):D
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Ану придивись,чи подібна!Якщо так,то вона:p:D





 

kef

Зброяр
От чого Ви так мене зразу ..раз і все...а як же жити без мрії...:D
Ці я бачив . там де і про рушницю Лейби Бронштейна...
А от фото рушниці Бр. . Ремпт лиш на тому посиланні що подав на початку теми...:)
 
Статус
Закрита.
Зверху