Підкажіть будь-ласка!

Статус
Закрита.

Aksakal

Новачок
Патрони ТАХО БУРАН без контейнера 36г. Сам ними ніколи не користувався, стріляв виключно B&R, Міраж... по 32г. ТАХО вирішив взяти заради цікавості 10шт простріляти і провірити на різкість і кучність бою. Постало питання чи не буде забагато 36г...???
Рушниця Иж 12 12кал.
 

Drat2

Мисливець
стреляйте и не бойтесь ето нормальный заряд.тем более в заряде 36 г.нет.
 

NASA

Слідопит
Патрон хорош, можно обратить внимание на патриот , 36 грм но в контейнере. И sharp shot , то же производитель 34 грм. в контейнере, он будет резче бурана и патриота. Хорошие патроны для средней и дальней дистанции.
 

toxaxaх

Новачок
как на счет потрона RC. ??? там и заряд 32 и вроде как не плохо ложатся на мишени, сам стреляю испытываю разные патроны . не могу определится какие же все таки брать на постаянной основе ((
 

Aksakal

Новачок
Простріляв нарешті на вихідних... toxaxaх RC не знаю не стріляв.
По прострілці Тахо Буран 36г без конт. дріб №5:
2 Листа паперу 1м*1м, з визначеним центром.
Під кожним листом паперу в центрі дощечка соснова 22см*15см товщиною 5см. Папір не ділив на зони щоб визначити (%) кучності для нижнього і верхнього ствола, не було часу. Кучність - по центру нормальна(з нижнього ствола в дереві 7 дробин, з верхнього 9), а чим ближче до країв не дуже мені сподобалась, наприклад 3-4 дробини на відстані 2-3см одна від одної, а потім вікно 10-12см, зате різкість бою добра, дробини в дереві на 4-своїх діаметра). Патрони B&P 32г теж без контейн.Classik(десь місяць тому їх прострілював) давали більш рівномірний осип дробу. І про саме болюче від ТАХО Буран - СТВОЛИ, Після прострілки драяв два дня, нагар, освинцовка(я був просто в шоці)оскільки я стріляю не давно і привик що після B&P, Міраж - 30хв і стволи блистять то після Тахо реально не знав що з ними робити.
Зараз хочу простріляти патрони в контейнері B&P, Міраж, і по рекомендації NASA патриот , 36 грм но в контейнере. И sharp shot , то же производитель 34 грм. в контейнере, он будет резче бурана и патриота, я так зрозумів sharp shot - це виробник ТАХО?..
 

parhom

Мисливець
RC отличные патроны, сам стрелял в прошлом сезоне по перу, вот только № дроби у Итальянцев отличаеться от нашей, при покупке патронов лучше смотреть на диаметр дроби он указан на патроне.
 

NASA

Слідопит
Да, производитель обоих тот же, но патриот по резкости, такой как буран, резче будет sharp shot. По освинцовке, в этом году не знаю как, ТАХО свою дроболейку поставили, может, и напортачили с качеством дроби (раньше брали кировоградскую). Отстреляете - пишите.
 
Статус
Закрита.
Зверху