Ружье Pietta Zephyrus

HOMICH

Мисливець
Шановні мисливці висловіть свої міркуваня щодо даної зброї.
 

мр 153 12 76..

Снайпер
Один знакомый юзает данный аппарат.Впечатления бомба!!!!!По крайней мере легкое прикладистое и симпатишное.
 

HOMICH

Мисливець
Шановний мр 153 12 76.. маю інтерес до даного арарату в пластаку. Дайте свою оцінку про якість вороніня, роботу механізма. Можливо ваш товариш говорив про якісь особливості на які слід звиртати увагу при купівлі. :):):)
 

мр 153 12 76..

Снайпер
Ну он пользует его уже 4 год нареканий на механизм нет и вороненка в порядке бой отличный (правда у него ствол очень длинный не знаю точно сколько мм .но на 5 см больше чем у Мр 153) Единственное он не стрелял из него самокрутами,по этому сказать как ведет себя самозарядный патрон не могу.
Но зайцев достает на запредельных расстояниях.
 

Копатыч

Зброяр
погляньте, думаю цікавість пропаде трохи
Сам, вчера, ой уже сегодня, смотрел это ролик. Как бы, не в очень "красивом" виде выглядит. Но сначала надо взять в руки, пострелять самому, а затем делать выводы.....
 

KFoR

Зброяр
В цій рушниці мені не подобається, як і в стоеджера що возвратна пружина на трубці магазину під цевйом, а не в прикладі як в...
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда

lektor

Мисливець
Добрий день. А що, і правда рушниця така погана? В ролику показана рушниця з індексом r, зроблена тільки для російського ринку в нас в продажу таких немає. Зовні дивився доволі симпатична, все рівне акуратне.
 

SIC

Слідопит
В цій рушниці мені не подобається, як і в стоеджера що возвратна пружина на трубці магазину під цевйом, а не в прикладі як в...
Зато когда пружина на трубе магазина, то не надо заморачиваться с ее обслугой,что очень удобно. Минусов абсолютно ни каких у пружины спереди.
 

SIC

Слідопит
Да и плюс на видео выше ребята стреляют магнумом, а там хрен его какое качество патронов и в каком состоянии ружжо(может оно даже не расконсервированно), тем более главпаторн и т.д.)))
 

Сталкер 1986

Мисливець
Підніму тему для обговорення, цікавить інформація влаників даноі зброі: плюси, мінуси? Переглянувши огляди на ютубі, складається негативне враження про виробника, асаме про перезаряд. Цікаво як веде себе зброя з самокрутом. З повагою.
 

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник

Fonex

Снайпер
Шо имею сказать, обзор на нее одного из магазинов;) и то меня не впечатлил, даже там были проблемы, хотя могли и вырезать это дело.., наверное оттого на них и скидки сейчас...Позже, один знакомый рассказывал, что брал - и продал потом быстро(неперезаряды и еще что-то...). Вот в субботу встречаю в Конотопе человека, с коробкой Пьетта...Ну, думаю спрошу человека что да как???Оказалось привез в мастерскую на ремонт...Сказал, что каждый год что-то ремонтирует(3 года владеет), в основном проблемы с затвором(в этот раз разлетелась головка затвора). Также сказал(цитирую):" Дерьмо редкое, масса неперезарядов и осечек, кучность дробью никакая, при чем она не меняется от смены сужения, единственное что - пулей лупит норм
 

maxsam

Новачок
Шановні форумчани! Стосовно відео де проводиться відстріл Пієтта зімфірус ви не могли не помітити, хто уважно дивився, що перезаряд у всіх випадках навіть і при клинах, пройшов повністю, затвор став на затримку, кнопка подачі патрона на лоток спрацювала, патрон з магазину був поданий на лоток. Клин получився в наслідок не викида гільзи із патронника. О тут повід до роздумів: 1. Знос дефект зуба екстрактора; 2. Ослабла пружина екстрактора; 3. Це основна причина неспрацювання, на мою думку, це самі гільзи ( мягкий бортік донця гільзи, і самої юбки яку роздуває під тиском, або вобще бортік донця не допресований, зроблений під конус тут щото раші напарашили) Якщо б діло в екстракторі і зубі екстрактора . то патрони СКМ і Фетер магнум теж би клинили однак клинів не було, екстрактор спрацював відмінно. А взагалі Пієти зброя своеобразна і не погана сам не користував, знаю особисто чотирьох власників, які уже по декілька років пользують і дуже задоволені Італьянець і не за великі гроші, не криві руки , хороше відношення і все путьом.
 
Зверху