Рушниці Bettinsoli - що за фрукт?

Kymushe

Мисливець
Вміють оформити гарно. Душа радіє.

То все ж таки хтось в курсі що то за "парадокс" і чим з нього стріляти і що воно дає?
Є така вкрутка в комплекті Bettinsoli.
 

Kymushe

Мисливець
Беру нову в магазині. Вніс завдаток за 20х76, залишилась точнісінько така сама тільки 12х76.
Тільки там моделі Bettinsoli Diamond De luxe без - Lite.
Телефон продаця скину в приват.
 

охотник70

Мисливець
Недавно став щасливым власником ціеі марки зброі.!Закохавсь в цю рушницю як тільки побачив.Як кажуть любов з першого погляду.Після довгих митарств по інтернету і безсонних ночей найшов таки те що шукав.Bettinsoli Diamond в 12 кал. з 76 стволами з невеличким настрілом.Настріляв з нього всього патронів 15. Взяв 3 зайці два з яких дальні.З плюсів баланс бомба.Таке враження що тримаю рущшницю не 3.400 а біля 3.000кг.Вистрел комфортний отдачі майже не відчувається.8 змінних чоків один з яких парадокс з нарезами а 2 подовжовачі стволо на 5 см..Горіх метал все супер.Стріляв пару раз з дробу 5 по мешенях і сосновій досці все сподобалось.З червона мушка фігня на сонці навколо неі якийсь ореол мішає цілитись.Поміняв на латунну.Звонив до представника рушниць марки Bettinsoli в Украіні.Сервіс повний.Фактично любу запчастину стволи і інше можна через них замовити з Італіі.
 

Андрю F

Мисливець
Стріляв пару раз з дробу 5 по мешенях і сосновій досці все сподобалось.
Ви іще кулями не стріляли? Цікавить рузультат на відстані 50 кроків. Мій ТОЗ34 12 кл. і ІЖ12 12 кл. на 50 кроків в жестяну баночку влучають (бренеке і латунні), надіюсь в Bettinsoli теж такі результати. Так що і до мене теж прийшла та любовь)), хочу Bettinsoli, но не можу визначитись чи Bettinsoli Diamond De luxe Lite, чи Delta Gallius 12 кл. 760 стволи., чим більше лажу по форумах читаю відгуки, тим більше питань.
 

Kymushe

Мисливець
:) Я то вже знаю як стояти перед вибором. Співчуваю. Вдалого вибору!
 

Андрю F

Мисливець
ось нарив(( Bettinsoli Diamond De luxe Lite та Delta Gallius - ті що зараз в продажі, мають прицільну планку 10x7 mm, а я хочу 6х6 мм. 6х6 мм в моделі Nexus і Overland, но Overlend трошки жирно 4280 EUR.

Іще стоїть питання, чи для прицілювання при полюванні на качку в сутінках, комфортно для ока прицілювальна планка 10x7 mm??
 
Останнє редагування:

охотник70

Мисливець
Ширина прицільнолі планки як на мене тим бішьше в сутінках великоі ролі не відіграє.Доводиться стріляти фактично навскидку.Але мабуть як ширша то краще.
Я свою рушницю брав в основному для голуба і качки .Дуже гарні відгуки у власників про стрільбу малими номерами дробу. Пулею пока непробував .При нагоді обовязково спробую.
 

охотник70

Мисливець
Поки дружина дорізає інгредієнти для салату ,,олів'є,,вирішив написати невеличкий звіт про свою бетинсольку.Володію вже рік.Настріляв десь 300 пострілів,ні разу не пожалкував що придбав По бою щось подібне до мц 2112 ,точно не гірше.Голуб,качка п'ятим номером до 40 метрів бьється майже завжди чисто,якщо полетіла значить промахнувся я,дальше нестріляю.Заєць бьється так само падає з першого пострілу,до останнього нащитав 56 здорових кроків,стріляв нульовкою в контейнері.Дерево гарне,не облазе,вороніння тоже пока тримається,хоч рушницю тягою і в дощ і по очерету.Купляв не для того щоб стояла в сейфі.Короче довольний на всі 100 !Всіх з наступаючим,гарних і незабутніх пострілів і полюваннь!!!
 
Зверху