Сами ловим,сами и готовим!!!

Тема у розділі 'Кухня', створена користувачем Monya, 11 жов 2018 у 18:00.

  1. Monya

    Monya ветеран форуму надійна команда

    Предлагаю в этой теме делиться разнообразными рецептами блюд,приготовленных из пойманной нами рыбы.
     
    сергей1975 подобається це.
  2. Safari
  3. Monya

    Monya ветеран форуму надійна команда

    Доброго дня любители кулинары,ну и любители вкусно покушать!!!Давненько у меня не было времени хоть что то приготовить и поделится своей стряпней с Вами.Но вчера наконец я нашел на это дело немного времени.Я в последнее время увлекся ловлей хищника и мне это дело очень и очень нравится.В морозилке собралось немного щуки,мне захотелось сделать из нее котлеты. Ну в общем (Щучьи котлеты).Что мне понадобилось для приготовления этого блюда?
    1.Щука небольшая 2 штуки.
    2.Яйца домашние 2 штуки.
    3.Луковица 1 штука.
    4.Манная крупа 6 столовых ложек.
    5.Подсолнечное масло,для жарки котлет 200грамм.
    6.Минеральная,или кипяченная вода 300 грамм.
    7.Соль,перец,кориандр по вкусу.
    Готовим щучьи котлеты следующим образом...
    -С почищенной предварительно щуки обрезаемвсе лишнее,а это голова,плавники и хвост.
    -Нарезаем щуку большими кусочками,около 3-4 сантиметров.
    -Отделяем мясо от позвоночника и от крупных костей.
    -Перемалываем щуку с луком на мясорубке.
    -В фарш добавляем яйца,манку,соль,перец кориандр и тщательно перемешиваем .
    -Даем фаршу настоятся,где то около полу часа.
    -Жарим котлеты на медленном огне до золотистой корочки.
    -Перекладываем жаренные котлеты вчугунок,добавляем 300 грамм воды и тушим на медленном огне в течении полу часа.
    Наше блюдо готово...Приятного Вам аппетита!!![​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
     
    Mykola STARyy, kef та NORD_10 подобається це.
  4. Monya

    Monya ветеран форуму надійна команда

    Перенес этот рецепт со своей кулинарной темы,а там попрошу Арго его удалить.
     
    Останнє редагування: 11 жов 2018 у 18:43
  5. kef

    kef Снайпер

    Дивні справи твої Господи Боже !
    О що з людиною ловля хижої риби робить.і придбання нових рибальських снастей !:oops::D.

    Немає мені що в цій темі викладати...Риба не ловиться. ..одна пічкурня дрібна...А так би можна було б щось "замутить ".:):D
     
    Monya подобається це.
  6. Monya

    Monya ветеран форуму надійна команда

    Степан с твоим кулинарным опытом ты "замутишь"!!!:rolleyes::eek::eek:
     
  7. Monya

    Monya ветеран форуму надійна команда

    Главное что бы рыба появилась...:rolleyes::eek:;)
     
  8. kef

    kef Снайпер

    Риба є !Але щось не ловиться...Та і чесно скажу часу море а от рідко йду ловити...Тому то і немає що готовити з неї...Доведеться купляти...:D.Якщо Ви пам'ятаєте, я робив з амура вага якого була більше 10 кг...м'ясо мариноване ,типу оселедця.Ох і смакота;) :rolleyes: :D
     
  9. Monya

    Monya ветеран форуму надійна команда

    А ты в какой теме писал рецепт?:rolleyes:
     
  10. kef

    kef Снайпер

    У "вайбері " .Вам скидав на початку весни. Якщо не помиляюсь...:)
     
  11. Monya

    Monya ветеран форуму надійна команда

    Степан а ну гайда сюда такой классный рецепт!!!:eek::eek::eek:
     
    Останнє редагування: 11 жов 2018 у 21:37
  12. kef

    kef Снайпер

  13. kef

    kef Снайпер

    Їх багато і в кожного щось своє...

    Пластую,виймаю кістки.-по можливості.Голова та обрізки з хребтом йдуть на уху.

    М'ясо ріжу шматками ,приблизно 10 на 4 см.,все в миску глибоку .Солим, перчим, мелений і цілий коріандр ,чуть цукру до смаку.Все добре вимішується і в банки для дозрівання в холодильник чи інше холодне місце.Чим більші шматки тим довше риба дозріває.
    Солі свіжа риба лишньої не візьме. Можна перед тим як смакувать добавити різаної цибулі оцту та олії...Але я так не роблю.Смак риби повинен бути а не цибулі чи олії з оцтом.
    Також і готову приправу для маринування риби можна купити.Але то на любителя.
     
    Monya подобається це.

Поділитися цією сторінкою

Графф