Сейф недорого 137*39*26см вага 55кг на 3 од. зброї

Статус
Закрита.

oliver

Слідопит

oliver

Слідопит
в "тi часи" колличество наглухо побеждало качество.. не удивлюсь если простенок сейфа и навозом заполняли)))
в современных сертифицированных сейфах песок отсутствует 1000%, ибо смысла от него практически нет.
я не сужу людей, просто имею аналогичный сейф, потеряв ключи от которого, к своему удивлению выломал дверцу гвоздодером за пару минут)
Питання???? Ви купувала точно цей сейф у мене? Чи подібний у когось?
 

oliver

Слідопит
без ребер жесткости по периметру на двери, толщина металла в 4мм это ерунда... просто имею аналогичный



лучше бы его мебельщик проектировал..
А якщо Ви "імєєтє аналогічний", то йдіть "імєйтє" мозги, тому, в кого купили. Даний сейф гвоздодером за пару хвилин не відкрити. А кому і що проектувати, не Ваше діло.
 

Peresvetk

Слідопит
99,9 % покупают сейф для разрешителей. По сути, это должен быть удобный металлический ящик с ключом.
Вполне нормальный ящик за адекватную сумму. Удачи в продаже.
 

oliver

Слідопит
Дякую, друзі.
 

truten81

Мисливець
А якщо Ви "імєєтє аналогічний", то йдіть "імєйтє" мозги, тому, в кого купили. Даний сейф гвоздодером за пару хвилин не відкрити.
Вы видимо родственник Фарион или Ницой, раз у вас неприязнь к русскому языку и Вы его каверкаете)

Чтобы не быть голословным - я предлагаю пари, в котором Ваш сейф взламываю за 2 минуты метровым гвоздодером и кулачком (также как свой)

Пусть цена вопроса будет 200уе.

Условия - я покупаю Ваш сейф и снимаю на видео его взлом за 2 минуты и выкладываю сюда. Если мне это удается - с Вас 200уе и возврат денег за сейф. Если мне это не удается - с меня 200 уе и я оставляю покареженый сейф себе.

Принимаете?
 
Останнє редагування:

oliver

Слідопит
Трутень, проходьте стороною.
А язык не кАверкают, а кОверкают. Грамотей. Ти своєї мови толком не знаєш.... Стидоба.
КОВЕРКАТЬ, -аю, -аешь; нсв.(св.исковеркать).1.кого-что.Портить, ломать, уродовать. Ураган сносил и коверкал постройки.Плохо сшитая одежда коверкает фигуру.К. жизнь кому-л.К. душу, характер ребёнка дурным воспитанием.2.что. Изменять, искажать. К. почерк, стиль.// Произносить неправильно, с ошибками. К. незнакомые имена.Говорить, коверкая слова.К. язык.// Неправильно излагая, искажать, извращать. К. чужую мысль.<Коверкаться, -ается; страд.Коверканье, -я; ср.
 

truten81

Мисливець
Даний сейф гвоздодером за пару хвилин не відкрити.

Трутень, проходьте стороною.
А язык не кАверкают, а кОверкают. Грамотей. Ти своєї мови толком не знаєш.... Стидоба.
Да уж... Когда трусливый человек не может ответить за свои слова, он ищет повод перейти на хамство и оскорбления..:D
 

Peresvetk

Слідопит
Насколько я понимаю - это тема продажи, а не курилка........ Давайте следовать правилам, а то придет злой модератор и......
 

truten81

Мисливець
Насколько я понимаю - это тема продажи, а не курилка........ Давайте следовать правилам, а то придет злой модератор и......
Мы сейчас непосредственно обсуждаем качество данного сейфа. В продаже ружей например, если продавец не указал какие либо детали, на него сыпется шквал критики и это вполне нормально и обсуждаемо..
 

Tic-Tac

Новачок
За які слова перед Вами хтось має відповідати. Є товар відповідної якості за адекватну ціну. Якщо Ви стверджуєте, що товар неякісний наведіть обгрунтовані аргументи. Якщо таких немає, тоді ви просто гоните повітря і засмічуєте тему. Для більшості мисливців наявність сейфу - це відмазка від дозвільної і можливість убезпечити своїх рідних від доступу до зброї. Тобто, ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ!!!! А все інше це до БАНКІВ де є певні класи захисту. Дякую.
 

truten81

Мисливець
Є товар відповідної якості за адекватну ціну.
цена данного сейфа не соответствует качеству. это мое мнение как потенциального покупателя. имею право это здесь высказать.
Якщо Ви стверджуєте, що товар неякісний наведіть обгрунтовані аргументи.
уже привел аргументы выше. читайте внимательно.
Якщо таких немає, тоді ви просто гоните повітря і засмічуєте тему.
я предложил продавцу пари. в ответ - нелепые придирки к орфографическим ошибкам в словах, хамство и оскорбления. и это от взрослого мужика)
Для більшості мисливців наявність сейфу - це відмазка від дозвільної і можливість убезпечити своїх рідних від доступу до зброї.
расскажите это владельцам мерседесов. что можно и на жигулях нормально ездить...
 

Tic-Tac

Новачок
Ще раз не погоджусь з Вами. Сейф не для зберігання коштів з високим рівнем захисту і відповідними вміннями злодіїв, які відкриють любий сейф, був би інтерес. Якщо у Вас стоїть питання про збереження дорогої Вам зброї, то Ви як людина не бідна (оскільки Ви купили свою дорогоцінну) не поскупитесь на державну службу охорони, яка ревно буде берегти Вам все, що Ви маєте вдома. Якщо стоїть питання про запобігання доступу до зброї, то існує поняття збройового шкафу, який абсолютно задовольняє Ваші потреби і так само успішно відкривається монтировкою. Потрібно чітко ставити перед собою задачі і вирішувати їх наявними засобами. На сьогоднішній день існує безліч способів як це можна зробити.
На рахунок мерседесів, можу Вам віджартуватись, ні один з них не поїде туди, куди я поїду на своїй Волинянці, оскільки я для себе також ставлю задачі і їх вирішую у відповідності до можливостей. На кожен випадок має бути своє рішення. Ви ж не будете казати, що мерседес рішення на кожен випадок ))
Ваше парі - це Ваше ЕГО. Якщо Ви його задовольняєте пустослів'ям, Ваше право і Ваші можливості вирішувати свої задачі. Дякую.
 
Статус
Закрита.
Зверху